; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu, criză de nervi pe platoul de filmare

Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu, criză de nervi pe platoul de filmare: „Tu te-apuci să-mi tai unt?! Ești nebun?!”

17 May 2021

Spiritele s-au încins în ediția „Chefi la cuțite' de duminică seară. În timpul emisiunii, Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut calmul când a realizat că echipa sa nu este destul de rapidă pe cât ar trebui.

Concurenții au participat la proba „Steak', o probă în care preparatele lor trebuiau să conțină multă carne. Alexandru Bădițoaia, unul dintre concurenții din echipa acestuia, a fost cel care l-a supărat pe Cătălin Scărlătescu. Acesta a răbufnit în fața tuturor și a aruncat cu ce i-a picat în cale.

„Tu te-apuci să-mi tai unt?! Ești nebun?! Nu-mi tai cuburi de unt când tu mai ai exact un minut și 20 de secunde de terminat sosul. Tai niște lamele ca să se poată topi mai repede untul, Chiar atât nu poți să înțelegi. (…) Facem mișto unul de altul?', a răbufnit chef Cătălin Scărlătescu.

 Vezi galeria foto >

Chef Dumitrescu a salvat-o pe Mirela Negoiță

Seara de duminică a adus la Chefi la cuțite un prim câștig în echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu:

'Mă bucur foarte mult pentru echipa albastră, pentru că am reușit să câștigăm pentru prima dată sezonul acesta și să spargem ghinionul. Sper să continuăm așa, să fim pregătiți de duel, dar să câștigăm', a mărturisit juratul.

Tot Florin Dumitrescu a fost cel care, la finalul serii, a ales să o salveze pe Mirela Negoiță, ce a obținut cel mai mic punctaj în proba individuală. Aleasă inițial în echipa albastră, Mirela a fost transferată în echipa mov a lui chef Cătălin, la schimb pentru Florin Revesz. Cu toate acestea, chef Florin a promis că în momentul în care concurenta va fi în pericol de eliminare va folosi avantajul pentru a o aduce înapoi în echipa sa:

'Mirela este din echipa albastră și a fost trimisă acolo cu un scop. Aveam de gând să o salvez! I-am recomandat să aibă încredere în mine în momentul în care am mutat-o în echipa mov'. Așa se face că cea de-a cincea ediție de confruntări nu a adus nicio eliminare la Chefi la cuțite.

Battle-ul cu numărul șase, diseară, la „Chefi la cuțite'

În această seară, de la 20:30, cel de-al șaselea battle pe echipe din sezonul 9 va urca totul la limita insuportabilului în bucătăria Chefi la cuțite. După cinci confruntări la rând pierdute de către echipa verde a lui chef Sorin Bontea, bucătarii încep să resimtă oboseala și presiunea competiției:

„Încerc să insuflu voie bună echipei mele, dar noi deja ne-am obișnuit cu duelul', mărturisește juratul.

Cristina Mălai, un pion de încredere în trupa aleasă de chef Sorin, va avea în această seară nevoie de intervenția medicului, chiar înainte de începerea probei:

'Am nevoie de medic. Am palpitații și mă doare în piept. Cred că am un atac de panică din cauza emoțiilor'.

Strategiile continuă să prindă contur la „Chefi la cuțite'

Dacă printre concurenți se răspândesc stările de amețeală și panică, printre titanii gastronomiei strategiile continuă să prindă contur. Tema impusă de Irina Fodor în această seară va fi doar pretextul unui lupte în care ingredientele sunt, de fapt, amuletele.

Așa se face că chef Florin Dumitrescu va pune diseară în joc o amuletă roșie, ce va obliga unul dintre ceilalți doi chefi să îndeplinească o pedeapsă extrasă din bolul negru. La nevoie, puterile magice câștigate de jurați în timpul luptelor culinare din audiții pot schimba definitiv soarta jocului. Cum va decurge mișcarea startegică a lui chef Dumitrescu, telespectatorii pot vedea în această seară, de la 20:30.

Ce echipă va câștiga cel de-al șaselea battle și ce temă individuală va opri drumul unui concurent în competiție, cei din fața micilor ecrane pot urmări diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare