; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cuțite (9)

„Chefi la cuțite”: Chef Florin Dumitrescu a câștigat confruntarea pe echipe de luni. Ce se gătește astăzi

11 April 2017

Seara confruntărilor la „Chefi la cuțite' a adus luni seară o nouă eliminare: simpaticul Andrei Luță din echipa mov a fost cel care a părăsit competiția și l-a făcut pe chef Scărlătescu să mărturisească sincer că plecarea sa l-a emoționat și că aproape i-au dat lacrimile.

Într-un gest de afecțiune, chef-ul echipei mov l-a luat în brațe pe Andrei și l-a asigurat că va rămâne sufletul echipei sale.

             

 Vezi galeria foto >

Seara de luni a fost una plină de adrenalină pentru cele trei echipe. Orgoliile s-au inflamat, spiritele s-au aprins, iar bucătăria a fost locul unei bătălii dure. Echipa portocalie condusă de chef Dumitrescu a câștigat din nou confruntarea pe echipe, a treia oară consecutiv, și a scăpat astfel de duel.

Echipele verde și mov au intrat la proba de gătit individuală și au avut ca temă amuse-bouche. Iar dezamăgirea chefilor a fost mare pentru că cei mai mulți concurenți nu au înțeles proba și nu s-au conformat. La final, cel care a fost eliminate a fost Andrei Luță.

Ediția de marți seara aduce de la 20.30 la Antena 1 o nouă confruntare, iar duelul va avea un ingredient vedetă pretențios: homarul.

Cine câștigă și cine pleacă acasă rămâne de văzut azi de la 20.30.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIUL ALTFEL | Florin Dumitrescu (Antena 1) este fan Jon Snow

„Chefi la cuțite' revine de astăzi în grila Antenei 1. Care sunt momentele-cheie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare