; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bontea dumitrescu si scarlatescu isi aleg echipele

„Chefi la cuțite”: Chef Dumitrescu a pierdut un concurent important din echipa portocalie

12 April 2017

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite' prima înfrângere pentru echipa portocalie și prima eliminare din echipa condusă de chef Dumitrescu. După o confruntare pe echipe, la care au gătit meniu de post, chef Scărlătescu și echipa mov au adunat cele mai multe voturi, astfel că după mult timp aceștia au răsuflat ușurați că au scăpat de duel și, implicit de eliminare.

 Vezi galeria foto >

Pentru prima oară la duel în acest sezon, echipa portocalie a rămas la finalul serii cu un om mai puțin, pentru că Machete a plecat acasă. 

Bucuria echipei mov a fost una fără margini la vederea voturilor: concurenții lui chef Scărlătescu au câștigat proba, iar Victoria l-a făcut pe acesta să se bucure și să danseze prin platou într-un fel în care nu l-a mai văzut nimeni până acum.

„Nici nu mai știu cum e să câștigi, nu am am trăit senzația asta din primul sezon', s-a bucurat chef Cătălin.

La polul opus, echipele verde și portocalie au intrat la duel, iar tema impusă le-a dat mari bătăi de cap: homarul.

Cu un ingredient atât de elegant și fin, cei trei chefi se așteptau la farfurii îmbietoare, dar jurizarea a fost una de-a dreptul dezamăgitoare. În afară de două farfurii pe care le-au apreciat, cea a lui Manole și cea a lui Puiu, chefii au avut numai critici la adresa celorlalte preparate.

„Cred că este primul duel la care avem numai farfurii necomestibile', a spus uimit chef Florin.

Iar surprizele neplăcute pentru el nu s-au oprit aici: ultimele două farfurii, cele mai slab punctate, au fost cele ale lui Machete și Giovanni, doi dintre oamenii pe care chef Florin se baza în echipa sa. La finalul serii, Machete a fost cel eliminat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare