; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cuțite

„Chefi la cuțite”: Cătălin Scărlătescu își răsfață colegii de platou

06 March 2017

Chef Scărlătescu e mereu atent cu colegii săi. Deși a pierdut un pariu și trebuie să treacă la cratiță în culise, vrea să-i întâmpine ca la carte: le pregătește micul dejun, unul consistent format din ouă fierte, croissante moi și parfumate, cafea delicioasă și vin spumant și îi invită la o masă frumos decorată de pe care nu lipsește un trandafir roșu. 

 Vezi galeria foto >

Surprize în bucătărie luni la „Chefi la cuțite'

O bunicuță de 76 de ani vine în show-ul de la Antena 1 pentru că, după cum povestește chiar ea, acesta este cadoul pe care și-l dorește de ziua sa de naștere.

Cochetă și caldă, doamna Ioana îi mărturisește Ginei că nici gunoiul nu-l duce dacă nu este rujată, iar pentru cei trei chefi are o surpriză: va găti o supă cu găluște, cu roșii din grădina ei. Ce vor spune cei trei jurați despre acest preparat și dacă vor considera că merită să-și găsească locul în această competiție rămâne de văzut luni de la 20.30.

Cert este însă că doamna Ioana are pentru ei și câteva sfaturi prețioase legate despre cum se prepară găluștele perfecte.

„Sunt convins că în toată țara asta sunt o grămadă de bunicuțe dispuse să ofere din cufărul lor cu rețete prețioase, numai tinerii să fie dornici să le învețe', e de părere chef Scărlătescu.

Karaoke la „Chefi la cuțite'

Tot astăzi, voia bună se mută și în culisele de la „Chefi la cuțite'. Pentru că le place muzica, jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au parte de o surpriză: un ecran și un microfon speciale, la care pot face karaoke.

E știut faptul că le place să cânte, doar și Horia Brenciu i-a luat în concertele sale la Sala Palatului, dar cât de bine știu chefii versurile?  Cum se descurcă ei la interpretat melodii foarte cunoscute, veți vedea luni de la 20.30.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare