Homepage  / Televiziune

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a dat eliminarea peste cap

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a dat eliminarea peste cap
11

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 9 octombrie 2023, la Antena 1, iar echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. La sfârșitul ediției, a avut loc o răsturnare de situație total neașteptată. Iată gestul făcut de chef Scărlătescu față de un concurent.  

Alex Bunea, din nou la un pas de eliminare, la Chefi la cuțite – 9 octombrie 2023 

Ediţia a debutat aseară cu un joc de mimă, câştigat de echipa condusă de Chef Bontea, care le-a mai descreţit puţin frunţile concurenţilor înainte de un nou battle tensionat. 12 ingrediente, care mai de care mai extravagante, le-au dat mari bătăi de cap celor trei Chefi şi echipelor lor. Astfel, echipa Soarelui Răsare a avut de pregătit o farfurie folosind rândunică de mare, caviar, rădăcină galangal şi bomboane cip, echipa Amanita Regală cu black angus, castane, fructul longan şi zahăr fondant, iar echipa Saint Tropez cu crab, cartof chinezesc, fructul durian şi picioare de broască. Proba a fost câştigată de echipa Soarelui Răsare. 

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a dat eliminarea peste capIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În ediția de aseară, 9 octombrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. Rând pe rând, concurenții s-au întors în bucătărie, până când au mai rămas doar trei, toți din echipa lui chef Florin Dumitrescu.  

Echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, la Chefi la cuțite – 9 octombrie 2023

„Momentul în care am rămas doar eu cu Ursu și cu Alex a fost cel mai nasol moment de până acum pentru mine din show”, a declarat Horia Manea. 

„N-ai cum, de data asta trebuie să rămâi, nu ai cum să pleci chiar a doua zi după ce ai fost salvat”, a spus și Alex Bunea care cu o ediție în urmă a fost salvat de la eliminare, potrivit a1.ro. 

Primul care s-a întors în bucătărie a fost Horia, cu 12 puncte, urmat de Ursu, care a primit 9 puncte la proba individuală. 

Așadar, pentru a doua oară consecutiv, Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj la proba individuală. Pentru preparatul său cu rață, varză și sos de portocale concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu a primit doar 6 puncte.   

Eu încă știu ce pot să fac și singura chestie pe care o am așa… e că nu am reușit să îi demonstrez lui chef Florin mai multe”, a spus Alex Bunea. 

Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea lui din echipă, mai ales după ce am dat o amuletă să-l mai țin”, a declarat și Florin Dumitrescu. 

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu a dat eliminarea peste capIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Cătălin Scărlătescu l-a salvat pe Alex Bunea de la eliminare 

După ce toți concurenții au revenit în bucătărie, a avut loc o răsturnare de situație total neașteptată. Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și l-a salvat de la eliminare pe ALexandru Bunea.  

„Bă, voi ați innebunit de tot, mă?”, a fost reația concurentului. „E a doua amuletă. Crede-mă că nu am crezut niciodată că show-ul ăsta s-ar putea să mă aducă în situația în care să plâng. E ireal ce se întâmplă”, a mai spus acesta cu ochii în lacrimi. 

„Dumnezeu a făcut ca tu să nu ai cum să stai în echipa aia. Nu era a ta. Te îmbraci în Saint-Tropez și toți, începând de data viitoare, începeți să luați farfurii”, i-a spus Cătălin Scărlătescu lui Alex.  

Concurenții din echipa albastră au fost extrem de fericiți să îl primească pe Alexandru în echipa lor.  

Irina Fodor, provocare dură pentru echipe, la Chefi la cuțite, 10 octombrie 2023

În această seară, 10 octombrie 2023, urmează o bătălie crâncenă în bucătăria Chefi la cuţite, cu doar patru ediţii înainte de semifinala sezonului 12. Va fi cutremur la bancurile de lucru, când Irina îi va anunţa că au la dispoziţie nu mai mult de o oră pentru a pregăti trei feluri de mâncare: un starter, main course şi desert, desigur, pe o temă anume.

Iar cum în bucătăria Chefi la cuţite lucrurile nu sunt niciodată simple, cele 12 ingrediente vor fi şi ele foarte bine gândite. Decizia finală va aparţine şi de această dată juriului, actori ai Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian. Ce decizie vor lua aceștia și cine va părăsi competiția, telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton