; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Noi tensiuni între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

„Chefi la cuțite”, 7 iunie 2021. Noi tensiuni între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. „Am obosit și ne aprindem foarte ușor”

07 June 2021

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o nouă confruntare pe echipe va isca tensiuni între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vă reamintim că, duminică seară, un concurent din echipa lui Chef Scărlătescu a fost eliminat din concurs, deși nu primise cel mai mic număr de puncte.

„E o probă grea, o situație grea, am obosit și ne aprindem foarte ușor. Ziua asta m-a pus în genunchi, vreau să o uit!', va afirma chef Florin în urma unei discuții la cuțite cu colegii săi de platou.

Oboseala și presiunea momentului încep să își spună cuvântul, iar rând pe rând, voia bună și entuziasmul de a găti este umbrit de disensiuni, în fiecare dintre cele trei echipe. Chef Cătălin resimte presiunea unei lupte în minoritate, cu doar trei bucătari, dar și gustul amar al înfrângerilor consecutive:

„Sunt mâhnit că am ajuns să fim cea mai mică echipă'.

Nici chef Sorin nu pare să aibă moralul ridicat, iar tensiunea unei confruntări cu o temă extrem de dificilă îl va face să cedeze:

„Cu cine să gătesc eu? Aveți cuvântul meu de onoare că data viitoare îi las pe cont propriu, să gătească ce vor ei. Am obosit, am ajuns la limită. Mă cert cu Florin, mi se umflă venele în cap, mă cert cu toți!', va mărturisi juratul, într-un moment extrem de tensionat.

Diseară, de la 20:30, cei doisprezece concurenți rămași în bucătăria Chefi la cuțite vor intra într-o nouă confruntare pe echipe extrem de dificilă.

Cele trei echipe colorate își vor arunca arsenalul de talente în joc conform rețetei impuse, țintind gustul invitaților la degustare.

Care va fi trupa de bucătari triumfătoare după această luptă la cuțite, dar și drumul cărui concurent se va opri în această seară, telespectatorii Antena 1 pot urmări luni seară, de la 20:30, la Chefi la cuțite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare