; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Bontea 1

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cine a fost eliminat. Chef Bontea a rămas fără încă un concurent

26 May 2021

Ediția de marți, 25 mai 2021, a emisiunii „Chefi la cuțite' s-a terminat cu o nouă eliminare: Sorin Bontea a rămas fără încă un concurent, spre surprinderea tuturor, scrie a1.ro.

Cel de-al zecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite' a adus o mare provocare pentru concurenții din echipele conduse de Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu. După duel, care a ținut telespectatorii cu sufletul la gură, un nou concurent a ieșit din emisiunea de la Antena 1.

 Vezi galeria foto >

Ce concurent a fost eliminat din „Chefi la cuțite'

În ediția de marți seară, hitul sezonului 9 „Chefi la cuțite' a dictat tema de gătit pentru cel de-al zecelea battle: „Gogoși, cupcakes și…Titu!'.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să facă dulciuri, dar și câte un șnițel, fiindcă în opinia lor, în gara din Titu sigur ai găsi mici, grătar sau șnițele.

La jumătatea timpului de gătit, liderul echipei albastre a folosit o amuletă puternică, pe care a descoperit-o în bomba pe care a deschis-o în ediția trecută a emisiunii „Chefi la cuțite'. Această mișcare strategică s-a transformat într-o victorie pentru Florin Dumitrescu. Astfel, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duelul care a adus o altă temă de gătit destul de grea. La finalul confruntării individuale, Sorin Bontea a pierdut un concurent, în ediția 39 din sezonul 9 „Chefi la cuțite'.

Concurenții au avut de ales un ingredient de sub cloșurile prezentate de Irina Fodor, cu care au avut sarcina de-a găti antreuri pentru un eveniment.

Sorin Bontea a pierdut încă un concurent din echipa verde, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'

Dueliștii au găsit sub cloșuri mai multe ingrediente: pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt.

După ce au gătit folosind ingredientele primite, concurenții și-au aflat notele și au avut parte fie de laude, fie de mustrări dinn partea celor trei jurați, în ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'. La final, în platou au mai rămas Nicoleta Pop și Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

În final, deoarece a obținut cele mai puține puncte dintre toți, Paul Vasile a fost concurentul eliminat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare