; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi E24S9 (1)

Chefi la cuțite, 21 aprilie 2021. Chef Sorin Bontea conduce în clasamentul amuletelor. Scărlătescu, cerut în căsătorie

21 April 2021

Chefi la cuțite a fost lider de piață cu peste 1,7 milioane de români ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.41, la nivel național. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de încă o ediție savuroasă, cu o luptă a amuletelor extrem de tensionată şi o mult așteptată victorie pentru chef Sorin Bontea. Astfel, Chefi la cuțite s-a clasat ca lider detașat de piață pe publicul comercial, dar și la orașe.

În intervalul orar 20.24-23.29, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,5 puncte de rating și 24,7% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7.7 puncte de rating și 22,2 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,6 puncte de rating și 19,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7 puncte de rating și 15,7 procente din cota de piață.

Sorin Bontea a gătit cu pește și a câștigat amuleta

O nouă luptă a amuletelor i-a readus pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la bancurile de lucru marți seară, acolo unde au avut parte de cea mai ofertantă probă culinară de până acum. Deși vestea că vor găti preparate pe bază de pește i-a încântat, micile disensiuni dintre jurați cauzate de clasamentul avantajelor și-au pus amprenta asupra atmosferei din platou: 'Cătălin, dacă o câștig pe asta, pe tine o folosesc!', a mărturisit chef Bontea.

Orgoliile maeștrilor la cuțite s-au inflamat, iar preparatele pregătite de cei trei au fost peste așteptările invitatului special la jurizare, cunoscutul blogger culinar Jamila: 'Îmi va fi foarte greu să aleg!'. Dintre trei dish-uri sofisticate, chef Bontea a fost cel care s-a evidențiat cu farfuria sa de pește în stil asiatic, reușind astfel să îşi adjudece o nouă amuletă pentru battle-urile sezonului 9: 'Să fie primită dezlegarea la pește! În sfârșit am mai primit și eu o amuletă! De data asta mi-a ieșit!', a spus juratul fericit. „Regula celor 10' este un bonus extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unei viitoare bătălii în bucătăria Chefi la cuțite. Prin acest câștig, chef Sorin a reușit să reducă din avantajul pe care îl au colegii săi de platou în clasament, ce dețin în acest moment primele două locuri în ierarhia cartolinelor norocoase.

 

Chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie la Chefi la Cuțite. Ce a răspuns 

Chef Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză inedită la Chefi la Cuțite – sezonul 9. Cheful a fost cerut în căsătorie de o concurentă specială, pe nume Julieta.  Bunicuța Julieta a făcut deliciul Chefilor. Acest personaj inedit a prins viață cu ajutorul Crinei Zvobodă, de profesie ventriloc.

În vârstă de 32 de ani, Crina Zvobodă și-a adus “bunica” să îl cunoască pe Chef Cătălin Scărlătescu deoarece aceasta îl place foarte mult.

Pentru a îl impresiona, bunicuța Julieta a pregătit ciorbă de perișoare și a așteptat cu sufletul la gură să afle verdictul preferatului său. Preparatul realizat de Crina în colaborare cu bunicuța ei a fost analizat în detaliu de cei trei Chefi.

Sorin Bontea a mizat că în spatele ușilor glisante se află un francez, căsătorit cu o româncă, însă niciunul dintre ei nu a bănuit vreo secundă cine le-a gătit de fapt cu dragoste și dăruire o ciorbă ca la mama acasă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Sorin Scărlătescu se numără printre preferații doamnelor care urmăresc show-ul Chefi la Cuțite. De aceea, Cheful a primit-o pe doamna Julieta cu zâmbetul pe buze.

Încă din primele secunde petrecute în platou, Julieta a început să îl complimenteze pe Cătălin Scărlătescu. Îndemnat de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Chef Scărlătescu a prins curaj și a pășit timid lângă Julieta. Crina Zvobodă i-a oferit lui Cătălin o mască specială și l-a invitat să își pună o mască, care l-a transformat “într-o păpușă umană”.

Situația a luat o întorsătură neașteptată atunci când Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie de bunicuța Julieta. Momentul s-a lăsat și cu un sărut, aplaudat la “scenă deschisă” de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Personajul Julieta este un o creație a Crinei Zvobodă, o combinație între bunica sa și profesoara ei de păpuși, Brîndușa, iar rezultatul este unul savuros, care stârnește zâmbete și aplauze furtunoase.

Participarea la sezonul 9 la Chefi la Cuțite le-a adus Crinei Zvobodă și bunicuței Julieta un cuțit de argint și aprecierea celor trei Chefi.

“Bunicuțo, uite ce ai aici! Ai un cuțit special, pentru că tu ești specială!”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare