Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Verdictul dat de Alina Ceușan în jocul pentru amuletă. Cine a câștigat. „A trebuit să fac o nebunie”

Chefi la cuțite 2023. Verdictul dat de Alina Ceușan în jocul pentru amuletă. Cine a câștigat. „A trebuit să fac o nebunie”

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 24 aprilie 2023, la Antena 1. În jocul pentru amuletă, cei trei chefi au concurat cu Maria Burlacu, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu și finalistă în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar, iar preparatele au fost degustate de Alina Ceușan. Iată cine a câștigat amuleta.

Cine a câștigat jocul pentru amuletă, la Chefi la cuțite, 24 aprilie 2023

În jocul pentru amuletă de aseară, 24 aprilie 2023, de la Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Maria Burlacu și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete care să respecte regula celor 11 straturi.

Nu știu dacă această cifră 11 vine cu un substrat în viețile noastre dar ce e sigur, dragii mei, este că astăzi vine cu 11 straturi!”, a fost vestea dată de Gina Pistol, potrivit a1.ro.

În amuleta de astăzi, au avantajul să salveze un concurent eliminat din celelalte două echipe”, i-a spus Gina Alinei Ceușan, înainte de degustare.

Alina Ceușan a uimit-o pe Gina Pistol când i-a spus că vrea să înceapă cu desertul. În timpul degustării, vedeta a păstrat tăcerea, dorind să îi țină în suspans pe chefi.

Nu zic nimic”, a fost replica neașteptată a Alinei Ceușan pentru Gina Pistol și pentru chefii care urmăreau totul cu sufletul la gură.

O să mai gust o dată pentru că nu mi-am dat seama ce avem aici în mijloc”, a zis vedeta despre preparatul lui Florin Dumitrescu, pe care l-a degustat de mai multe ori.

Nu ne-a dat niciun indiciu, dacă îi place sau nu”, a zis Scărlătescu.

A trebuit să fac o nebunie la burger, să descompun straturile. Îmi cer scuze pentru cine a făcut această farfurie”, a zis Alina Ceușan atunci când a trebuit să guste din burger.

Apoi, Alina Ceușan a mers în platoul emisiunii Chefi la cuțite și a anunțat cine a câștigat amuleta. „I-am povestit Alinei ce fel de amuletă este în joc. Așa că a gustat din fiecare preparat și a fost foarte atentă și, într-un final, a ales un câștigător”, le-a spus Gina Pistol chefilor.

Câștigătorul amuletei de aseară a fost Sorin Bontea. „Mă bucur că-ți aparține farfuria asta. Lumea se gândea că e o alegere așa clasică, dar mi-a plăcut foarte mult mixul de gusturi”, a spus Alina Ceușan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton