Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Verdict surprinzător la amuletă. „A dat Dumitrescu în mese cu pumnii, a spart pahare”

Chefi la cuțite 2023. Verdict surprinzător la amuletă. „A dat Dumitrescu în mese cu pumnii, a spart pahare”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 10 aprilie 2023, la Antena 1. Lupta pentru amuletă a fost mai aprinsă ca oricând. După 5 confruntări câștigate de Cătălin Scărlătescu, ceilalți doi Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și-au dorit să-și ia revanșa. Cel care a oferit verdictul a fost Nea Mărin. Iată cine a câștigat amuleta, aseară, 10 aprilie 2023, la „Chefi la cuțite”.

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, 10 aprilie 2023

O nouă ediție a show-ului „Chefi la cuțite” a venit cu o nouă luptă pentru amuletă, aseară, 10 aprilie 2023. Gina Pistol a adus chefilor o probă de gătit cu totul și cu totul aparte. Aceștia au fost nevoiți să pregătească un preparat care să măsoare 11 centimetri.

Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepție chefilor, care vor rămâne la bancurile lor”, a anunțat Gina Pistol, citind ce bonus aduce noua amuletă, potrivit a1.ro.

Chef-ul care a ocupat al patrulea banc de lucru a fost finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea, Alex Bălan. „Mă bucur că a progresat și abia aștept să gătesc alături de el”, a declarat Chef Bontea.

chefi-la-cutite-editia-7_8-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Apoi, Nea Mărin a gustat și a analizat cu atenție cele patru farfurii care au ajuns în fața lui. Ajuns în platou, Nea Marin a dezvăluit că toate farfuriile i-au plăcut, însă cea care a câștigat amuleta a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu. Un asemenea deznodămând a venit la pachet cu o reacție neașteptată din partea lui chef Dumitrescu. Fericit, acesta s-a dus și i-a mulțumit invitatului special.

Aproape că m-am speriat. A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare! Uitați-vă, oameni buni, ce am reușit să fac din Dumitrescu. S-a dus, s-a târât în genunchi la Nea Marin, se ploconea pe acolo. E doar o amuletă, sunteți nebuni la cap?!”, a zis Scărlătescu uimit.

Nu-mi vien să cred că am reușit să iau prima amuletă, atât de târziu”, a spus Florin Dumitrescu.

„Și eu m-aș fi bucurat la fel de tare dacă aș fi câștigat”, a spus și Sorin Bontea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton