Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat bomba cu amulete. Anca Țurcașiu a degustat farfuriile

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat bomba cu amulete. Anca Țurcașiu a degustat farfuriile
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 4 septembrie 2023, la Antena 1. Irina Fodor a aruncat în joc un premiu râvnit de cei trei chefi - o bombă cu mai multe amulete. Iată cine a intrat în posesia premiului.  

Cine a câștigat bomba cu amulete, la Chefi la cuțite – 4 septembrie 2023 

Aseară, 4 septembrie 2023, la „Chefi la cuțite”, sezonul 12, jurații s-au întrecut pentru un premiu cu greutate – o bombă cu mai multe amulete -, iar cel de-al patrulea Chef invitat a fost Ștefan Popescu. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ștefan Popescu și Cătălin Scărlătescu au primit ca provocare din partea Irinei Fodor să gătească rețete gustoase folosind ca ingredient principal somonul.  

Farfuriile au fost degustate de Anca Țurcașiu, care a ales câștigătorul bombei cu amulete. Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat că bomba merge la Ștefan Popescu, adică în seiful de la Chefi la cuțite sezonul 12, potrivit a1.ro.  

Hai, fă-ți o poză și du-te acasă! Uitați-vă la el cum mustăcește. Vă dați seama? Nu mai doarme la noapte”, i-a zis Cătălin Scărlătescu, supărat că n-a câștigat el avantajul. 

stefan-popescu-castigator-asearaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Florin, în ciuda a tot ce mi-ai făcut, eu am câștigat amuleta. (…) Te țin minte, nu te uit”, a fost replica lui Ștefan Popescu pentru Florin Dumitrescu, cel care a încercat să îl încurce. 

L-am făcut pe Ștefan, prin răutatea mea, să se concentreze și să pună în farfurie un preparat care să-i aducă bomba. Avantaj noi, că bomba este la seif și mai avem o șansă”, a spus Florin Dumitrescu. 

E bine și așa. Decât să o ia Cătălin sau Florin, mai bine să intre bomba în seif și mai am o șansă s-o câștig”, a spus și Sorin Bontea.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton