Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat amuleta. Verdictul dat de Puya și Melinda

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat amuleta. Verdictul dat de Puya și Melinda
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 6 septembrie 2023, la Antena 1, iar jurații s-au întrecut într-un jou joc pentru amuletă. Cei care au jurizat proba de aseară au fost Puya și Melinda. 

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite – 6 septembrie 2023 

Aseară, 6 septembrie 2023, la Chefi la cuțite, sezonul 12, invitatul la competiția Chefilor pentru o nouă amuletă a fost Marius Tudosiei, iar cei care au făcut degustarea au adus la schimb o porție generoasă de umor în platoul emisiunii: Puya și Melinda au venit să înmâneze amuleta Chefului care i-a cucerit cu preparatul său.  

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Marius Tudosiei și Cătălin Scărlătescu au fost supuși de către Irina Fodor la o probă în care chifteaua a fost la putere. Amuleta pusă în joc a fost una puternică. 

Ai puterea să oprești comunicarea verbală a echipelor adverse. Concurenții vor avea posibilitatea să comunicare prin semne pe durata întregii probe”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, potrivit a1.ro.  

chef-dumitrescu-a-castigat-amuletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce au terminat de gătit, farfuriile au fost trimise la degustare, iar Puya și Melinda au analizat cu atenție preparatele. Apoi, cei doi soți au intrat în platoul emisiunii, alături de Irina Fodor, pentru a le da verdictul chefilor. Farfuria câștigătoare a fost cea a lui Florin Dumitrescu.  

Farfuria aia mi-a făcut cu ochiul de la început pentru că era ceva tradițional. Mi s-a părut cel mai aproape de gustul meu”, a spus Puya.  

A fost cu noroc de data asta, a fost pe gustul degustătorului”, a zis Dumitrescu fericit. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton