Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat amuleta. Ce a decis Cosmin Natanticu

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat amuleta. Ce a decis Cosmin Natanticu
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 10 septembrie 2023, la Antena 1, iar Cosmin Natanticu a anunțat cine a câștigat cea de-a șaptea amuletă. Patrizia Paglieri a gătit alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite – 10 septembrie 2023 

Un nou joc pentru amuletă a avut loc în ediția de aseară, 10 septembrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12. Patrizia Paglieri s-a alăturat chefilor în cursa pentru amuleta care avea puterea de a schimba cursul unui concurent în competiție. 

Cel care a jurizat a fost Cosmin Natanticu și, după o degustare atentă și meticuloasă a celor patru farfurii, a decis care este câștigătorul. Comediantul a fost sincer și a spus că nu i-au plăcut toate preparatele. Așadar, Cătălin Scărlătescu a câștigat prima amuletă din acest sezon.  

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat amuleta. Ce a decis Cosmin NatanticuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mie îmi plac pastele și ciupercile, sunt printre preferatele mele. De prima dată de când am gustat, negusându-le pe celelalte, am zis că preparatul ăsta m-a cam nimerit”, a spus Cosmin Natanticu, potrivit a1.ro.  

Mi-a plăcut tot! Până la urmă am plecat de acolo viu și nevătămat. Chiar s-a terminat cu o bere pe care a dat-o Scărlătescu pentru Bontea, fiind ziua lui”, a mai spus Cosmin Natanticu. 

În al șaptelea battle pun și eu mâna pe o amuletă. Mulțumesc Natanticu!„, a spus chef Cătălin Scărlătescu. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton