Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat a doua bombă cu amulete. Verdictul dat de Cristina Ștefania

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat a doua bombă cu amulete. Verdictul dat de Cristina Ștefania
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 13 septembrie 2023, la Antena 1, iar Irina Fodor a pus la bătaie cea de-a doua bombă cu amulete. Vedeta invitată la degustare a fost Cristina Ștefania, cea care a trebuit să țină cont și dacă Chefii au respectat cerințele Irinei, proba de aseară fiind introdusă în premieră în arena amuletei. 

Cine a câștigat a doua bombă cu amulete, la Chefi la cuțite – 13 septembrie 2023 

În ediția de aseară, 13 septembrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, cei trei chefi s-au luptat pentru a doua bombă cu amulete. Cel care a încercat să încurce planurile juraților, intrând în competiție, a fost Chef Florin Ivan. Vedeta invitată la degustare a fost Cristina Ștefania, partenera lui Speak.  

Irina Fodor a avut o provocare de zile mari pentru cei patru chefi care au luptat pentru bomba cu amulete. Proba s-a numit Wine pairing & monocrom. Așadar, preparatele trebuiau să se potrivească cu un tip de vin, dar să nu existe în farfurie mai multe culori.  

Suntem în emisiune culinară sau în emisiune de artă?! Ce facem acum, pictăm sau gătim?!”, a fost reacția lui Florin Ivan, la aflarea provocării. 

cine-a-castigat-a-doua-bomba-cu-amulete-la-chefi-la-cutite-13-septembrie-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După o degustare atentă și meticuloasă a preparatelor prezentate, Cristina Ștefania a oferit verdictul.  

„Cred că știu exact sentimentul pe care îl au acum chefii pentru că în Asia când mergeam să jucăm la amulete dorința să joci era Wow… Și să câștigi amuleta era un lucru, plus jocul în sine, era totul mișto! Așa că pot să înțeleg că astăzi se dă o bătălie destul de intensă între cei patru chefi și problema mea este că totul cade pe mine”, a spus Cristina, potrivit a1.ro.   

„Toate au fost extrem de bune! Peștele, ambele variante m-au surprins. Vă spun acum, foietajul l-am ales”, a spus Cristina.  

Așadar, cea de-a doua bombă cu amulete din sezonul 12, Chefi la cuțite, a mers la Sorin Bontea. „E normal că e frustrant. Bontea le are pe toate și tot la el se duc astea. Bă, măcar dacă ar fi gătit ceva. A făcut un foietaj cu un măr, care mărul a și dispărut de acolo”, a spus Cătălin Scărlătescu.

chef-bontea-a-castigat-bomba-asearaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Eu m-am căsătorit cu ajutorul acelei creații și uite ce bine mi-a prins. Faptul că Bontea a ales să gătească farfuria aia, e alegerea lui. Pentru mine e o onoare faptul că a dat încredere unui produs de cenul ăsta și nu pot decât să fiu foarte mândru”, a spus și Florin Dumitrescu.

Prima bombă a fost câștigată, în ediția din 4 septembrie, de către Ștefan Popescu, chef-ul invitat. Așadar, bomba a intrat în seif, iar Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu mai au o șansă să o câștige.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton