Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat a doua amuletă. Verdictul dat de Dani Oțil

Chefi la cuțite 2023, sezonul 12. Cine a câștigat a doua amuletă. Verdictul dat de Dani Oțil

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12, a fost difuzată aseară, 3 septembrie 2023, la Antena 1, iar jurații au avut parte de momente speciale la audițiile pe nevăzute. În plus, Dani Oțil a fost cel care a jurizat una dintre cele mai periculoase amulete. Iată cine a câștigat.  

Cine a câștigat a doua amuletă, la Chefi la cuțite – 3 septembrie 2023 

În ediția de aseară, 3 septembrie 2023, a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12, a avut loc al doilea joc de amuletă. Roxana Blenche s-a alăturat celor trei chefi, fiind cel de-al patrulea competitor. Degustătorul a fost nimeni altul decât Dani Oțil. 

„Niciodată n-am avut șansa să mănânc ceva gătit de Chefi. În sfârșit, au gătit pentru mine – și ce credeți?! Gratis!”, a declarat cu umor Dani Oțil. 

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Roxana Blenche au fost foarte atenți la reacțiile lui Dani Oțil, sperând să depisteze un indiciu în ceea ce privește câștigătorul. Totuși, prezentatorul TV a fost reținut în exprimări pentru a nu le da nimic de bănuit. 

 „Eu de câte ori mă uit la Chefi la cuțite, Bontea ia amuletă. Îmi place când mai cade cerul pe voi că vă dă temă foarte greu. Eu nu am văzut amuletă la altcineva. Ați stricat toate bucătăriile de restaurant din România! Vă urăsc!”, a mărturisit prezentatorul TV, potrivit a1.ro.  

Ne-a amețit de cap pe toți!”, a evidențiat Florin Dumitrescu. 

După degustare, Dani Oțil a pășit în fața chefilor alături de Irina Fodor. Acesta a anunțat că amuleta merge la preparatul realizat de Sorin Bontea.  

Are un start foarte bun! Nici nu pot să vin să zic că a făcut o mizerie de farfurie”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.  

Îmi place foarte mult aici din trei motive: aveți băutură și mâncare oriunde te uiți, îmi place că sunteți foarte primitori și aveți o gașcă foarte faină! Eu mă bucur dacă am dat o mână de ajutor, poate i-am luat puțin cam tare, dar eu așa sunt și în viața reală”, a declarat Dani Oțil. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton