Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat bomba cu amulete. Verdictul dat de Anca Dinicu

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat bomba cu amulete. Verdictul dat de Anca Dinicu
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 11 aprilie 2023, la Antena 1. Premiul pus la bătaie la jocul pentru amuletă a fost unul foarte important: o bombă cu mai multe amulete. Preparatele chefilor au fost degustate de actrița Anca Dinicu. Iată la cine a ajuns bomba cu amulete.

Cine a câștigat jocul pentru amuletă, la Chefi la cuțite – 11 aprilie 2023

Aseară, 11 aprilie 2023, preselecțiile au continuat la Chefi la cuțite, iar lupta pentru amuletă l-a adus în ring pe Chef Orlando Zaharia, care a concurat cu jurații pentru un premiu cu totul special: este vorba despre o bombă cu mai multe amulete!

Sper să pot aprinde eu fitilul!”, a comentat Sorin Bontea cu umor înaintea unei întreceri jurizate de actrița Anca Dinicu.

Înainte de a începe să gătească, chefii au fost puși să tragă la sorți un bilet dintr-un bol, apoi au fost legați la ochi și puși să aleagă cu ce carne vor găti. Cătălin Scărlătescu a pregătit o rețetă de carne de vită cu pară în vin și piure, Sorin Bontea a făcut purceluș de lapte la cuptor cu curry, Florin Dumitrescu a ales să facă niște coaste cu orez și ou, iar Orlando Zaharia a ales să pregătească berbecuț cu piure și trufe, potrivit a1.ro.

chefi-la-cutite-editia-8_orlando-zaharia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După ce a gustat din toate preparatele, Anca Dinicu s-a străduit să ia o decizie corectă. După ce și-a făcut apariția în platoul emisiunii, actrița a dat verdictul.

Au fost delicioase toate, știu că o să mă alergați cu cuțitele pe aici pentru că a trebuit să aleg doar o singură farfurie”, a zis Anca Dinicu chefilor.

Să știți că Anca a gustat de foarte multe ori din toate farfuriile. A luat o decizie foarte cinstită, s-a gândit foarte bine și a luat în calcul absolut toate detaliile. După ce nu ne-ați mai văzut a rămas acolo și a simțit nevoia să se asigure că gustă din absolut toate preparatele din nou și din nou, pentru a decide ce preparat i-a plăcut cel mai mult”, a explicat Gina Pistol.

Când Anca Dinicu a dezvăluit faptul că a câștigat farfuria cu porcușor de lapte, Sorin Bontea a avut o reacție de milioane. Acesta a strigat fericit și i-a zis Ancăi Dinicu să o pupe pe mama ei pentru el.

Am sărit, am dat cu alea pe acolo, am îmbrățișat-o. Gata. Am luat bomba. Am câștigat o bombă. Nu știu câte amulete sunt în ea, dar sunt multe”, a spus Sorin Bontea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton