Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat amuleta. Verdictul dat de Ilona Brezoianu. „Nu cred așa ceva!”

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat amuleta. Verdictul dat de Ilona Brezoianu. „Nu cred așa ceva!”

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 3 aprilie 2023, iar cei patru chefi s-au luptat pentru a câștiga amuleta. Lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu li s-a alăturat chef Florin Ivan. Cea care a degustat preparatele a fost Ilona Brezoianu. Iată cine a câștigat amuleta, aseară, 3 aprilie 2023, la Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023

Un nou joc de amuletă a avut loc aseară, 3 aprilie 2023, la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1. Cel de-al patrulea chef care a intrat în arena competiției a fost Florin Ivan.

Am mai gătit alături de Sorin Bontea la emisiunea Titani la cuțite și am fost în echipa lui. Dar cu toți trei împreună nu am mai gătit – și mai ales în această formulă, în care suntem rivali”, a declarat Chef Florin Ivan.

Câștigătorul de aseară a fost ales de către o invitată pregătită pentru o degustare specială: Ilona Brezoianu a venit să analizeze preparatele Chefilor. Actrița a făcut show complet în timp ce gusta din ce au pregătit chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Ivan.

Sunt făcute chiar de ei? Am onoarea să mănânc chestii făcute de ei și să îmi dau cu părerea? Chiar am ajuns cineva în țara asta!”, a mărturisit actrița, potrivit a1.ro.

„Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant”

Trebuie să mănânc și arătările astea de aici? Șuncă pe băț și o perpelești puțin la brichetă?”, a fost replica Ilonei Brezoianu când a ajuns la farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu.

Chefii s-au amuzat pe măsură de jurizarea savuroasă a actriței. Chef Sorin Bontea și-a stăpânit cu greu hohotele de râs. După degustare, Ilona s-a decis cui să-i înmâneze amuleta, iar chefii au așteptat cu sufletul la gură verdictul ei. Așadar, Ilona Brezoianu l-a desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu.

Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant. La Bontea în farfurie aveai chestii mult mai elegante, iar la Florin Ivan în farfurie aveai combinații de gust. Nu pot să mă supăr pe Ilona că nu mi-a dat mie amuleta, mă supăr pe Scărlătescu că ridică la rang de delicatesă o bucată de bacon trasă printr-un băț”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Până acum, Cătălin Scărlătescu are trei amulete câștigate, iar o altă amuletă, cea câștigată de Roxana Blenche, este la seif. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au nicio amuletă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton