Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat a doua bombă cu amulete. „Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng”

Chefi la cuțite 2023. Cine a câștigat a doua bombă cu amulete. „Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng”
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost difuzată aseară, 26 aprilie 2023, la Antena 1. La jocul pentru amuletă, Chefii au avut o miză grea: a doua bombă, care conține mai multe amulete, a fost pusă în joc! Iată cine a câștigat.

Cine a câștigat bomba cu amulete, la Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023

Jocul pentru amuletă de la „Chefi la cuțite” de aseară, 26 aprilie 2023, a avut o miză importantă: a doua bombă care conține mai multe amulete. Adversarul chefilor de aseară a fost Nicolai Tand, iar invitata la degustare a fost actrița Adriana Trandafir, pentru care alegerea farfuriei câștigătoare nu a fost deloc o decizie ușoară.

nicolai-tand-la-amuleta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri de brânză din cele 11 pregătite de Gina Pistol, potrivit a1.ro.

Dragilor, ca și în proba trecută, veți folosi 3 ingrediente. Vă las libertatea absolută, dar gândiți-vă bine ce gătiți, căci miza de astăzi este o bombă. Nici nu vă trece prin cap câte surprize sunt aici înăuntru”, le-a zis Gina Pistol chefilor, la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a ales emmentaler, gruyere și gouda și a ales să facă o supă de ceapă, în timp ce Nicolai Tand a ales să mizeze pe o rețetă de ravioli, folosind gorgonzola, pecorino și telemea de oaie. Sorin Bontea s-a apucat de gătit samosa cu cedar, emmentaler și gouda, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe torteloni cu brânză dulce, pecorino și parmezan. După ce au terminat de gătitit cele patru preparate, Adriana Trandafir a degustat farfuriile.

Doamne, Dumnezeule, ce situație grea! Am vrut, la un moment dat, să spun că nu știu să aleg, că toate sunt câștigătoare”, a zis Adriana Trandafir atunci când a terminat degustarea.

Apoi, Adriana Trandafir a intrat în platou alături de Gina Pistol pentru a da verdictul chefilor. Cel care a câștigat bomba cu amulete a fost Florin Dumitrescu, care, până aseară, avea doar o amuletă câștigată.

Nu am știut cum să reacționez în momentul în care am câștigat! Efectiv îmi vine să plâng. Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng! Am câștigat bomba pe care mi-o doream foarte mult și mă bucur că n-am gătit degeaba”, a fost replica lui Florin Dumitrescu.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton