Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Ce premiu valoros este pus în joc în lupta pentru amuletă. De ce sunt Chefii legați la ochi

Chefi la cuțite 2023. Ce premiu valoros este pus în joc în lupta pentru amuletă. De ce sunt Chefii legați la ochi
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite este difuzată în seara aceasta, 11 aprilie 2023, la Antena 1.  Jocul pentru amuletă din ediția de ieri seară a fost câștigat de Florin Dumitrescu, după o întrecere la care cel de-al patrulea competitor a fost Alex Bălan, finalist în sezonul 2. Lupta continuă în această seară cu un premiu și mai valoros.

Premiu valoros la jocul pentru amuletă, de la Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023

Lupta pentru amulete continuă în această seară, 11 aprilie 2023, la Chefi la cuțite, cu un premiu și mai valoros: o bombă cu mai multe amulete!

Ieri seară, la jocul de amuletă, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Alex Bălan, ocupantul celui de-al patrulea banc de lucru, s-au confruntat cu o provocare ce le-a cerut măsurători făcute cu mare atenție: au avut de pregătit preparate care să măsoare 11 centimetri! Victoria i-a revenit lui Florin Dumitrescu, după o jurizare la care degustătorul invitat, Nea Mărin, s-a declarat încântat de preparatul lui. Farfuriile savuroase n-au lipsit nici în ringul preselecțiilor, acolo unde jurații au întâlnit concurenți cu povești tulburătoare.

În seara aceasta, preselecțiile continuă la Chefi la cuțite, iar lupta pentru amuletă îl aduce în ring pe Chef Orlando Zaharia, care va concura cu jurații pentru un premiu cu totul special: este vorba despre o bombă cu mai multe amulete!

chefi-la-cutite-editia-8_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sper să pot aprinde eu fitilul!”, a comentat Sorin Bontea cu umor înaintea unei întreceri jurizate de actrița Anca Dinicu.

Lupta nu va fi ușoară, întrucât Chefii se vor avânta la bancurile de lucru… legați la ochi. Astfel își vor alege ingredientul de bază, în jurul căruia vor avea de construit o farfurie demnă de o recompensă incendiară! Cum se vor descurca la această probă, dar și ce se va întâmpla în arena preselecțiilor telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton