Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Câți concurenți au fost eliminați după prima etapă de bootcamp. „Această primă selecție practic taie în carne vie”

Chefi la cuțite 2023. Câți concurenți au fost eliminați după prima etapă de bootcamp. „Această primă selecție practic taie în carne vie”
4

de Roxana Mirea,

Preselecțiile au luat sfârșit aseară, 9 mai 2023, la Chefi la cuțite, și a început etapa crucială în formarea echipelor: bootcamp-ul. Cei care au trecut de preselecții au intrat în focurile testelor eliminatorii, iar prima probă a reprezentat o mare provocare pentru concurenți.

Concurenți merg în următoarea etapă de bootcamp, la Chefi la cuțite – 9 mai 2023

Prima probă de bootcamp, care a avut loc aseară, 9 mai 2023, la Chefi la cuțite, a dat multe bătăi de cap celor 140 de concurenți. În final, doar 18 concurenși ajung în echipe. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost de părere că prima probă din bootcamp este una dificilă.

„Din punctul meu de vedere este o probă foarte grea pentru ei. Prima probă de bootcamp vine și spune clar: textură”, a zis Florin Dumitrescu, potrivit a1.ro.

Înainte de a dat „start gătit”, chefii le-au spus concurenților ce probă trebuie să ducă la îndeplinire.

Textura este una dintre componentele de bază ale unui preparat sau produs alimenta. Este un adevărat motor pentru inovație, un motor al creativității”, a început Florin Dumitrescu.

Astăzi vrem să vedem cum vă descurcați cu o textură aparte”, a completat Sorin Bontea.

Textură cremoasă”, aceasta a fost tema anunțată de Cătălin Scărlătescu.

bootcamp_3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Panică”, „Efectiv mi-a picat cerul în cap”, „Acel cuvânt ne-a cam înghețat pe toți, inclusiv pe mine”, au fost de părere concurenții. Când timpul alocat gătitului s-a scurs, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat fiecare farfurie în parte.

După degustare, chefii s-au reîntâlnit pentru a da verdictul după prima etapă de bootcamp.

Această primă selecție practic taie în carne vie”, a zis Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au trimis acasă 80 de concurenți din cei 140. În cele din urmă, doar 18 dintre participați vor forma cele trei echipe.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton