Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu aproape de descalificare de la jocul de amuletă. „Atât de disperat să fii?”

Chefi la cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu aproape de descalificare de la jocul de amuletă. „Atât de disperat să fii?”
3

de Roxana Mirea,

O nouă edițe a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 5 aprilie 2023, la Antena 1, iar între cei trei chefi a izbucnit un conflict de proporții. Totul s-a petrecut sub ochii Elwirei Petre, care venise să deguste preparatele lor pentru jocul de amuletă. În plus, Gina Pistol a vrut să îl „descalifice” pe Cătălin Scărlătescu după gestul surprinzător al acestuia.

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023

Jocul de amuletă de aseară, 5 aprilie 2023, de la Chefi la cuțite, a fost unul plin de peripeții. Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 al show-ului culinar, a pășit în bucătărie pentru a găti alături de cei trei chefi și pentru a pune o amuletă în seif. Cea care a degustat preparatele a fost Elwira Petre.

Planetele nu s-au aliniat pentru Sorin Bontea, care, din greșeală, și-a scos cuptorul din priză, iar prăjitura lui a fost destul de crudă. „E clar. Eu nu mai am desert. M-am umplut de spume și de nervi”, a spus Sorin Bontea.

În timp ce Elwira gusta din preparate, Florin Dumitrescu a observat că din farfuria lui Cătălin Scărlătescu lipsea piureul. Cătălin l-a scos din farfurie după ce colegii lui i-au spus că este prea sărat. Așadar, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost foarte deranjați de situație și nu li s-a părut deloc corect.

„Mi-am dat seama că din farfuria lui Cătălin lipsește ceva. Fix treaba aia care era greșită acolo, treaba aia sărată. L-ai scos de tot, Cătăline. Nu-i normal”, a spus Florin Dumitrescu.

Nu-i normal, bă, frate! A gustat, a văzut că e piureul sărat și l-a scos din farfurie”, a spus și Bontea.

elwira-petre-si-gina-pistol_3-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Conflic la amuletă, la Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023

După degustare, soția lui Mihai Petre s-a decis cui îi oferă amuleta. Gina Pistol a anunțat că amuleta merge către chef Cătălin Scărlătescu, însă nu a ezitat să-i amintească juratului de gestul pe care l-a făcut.

El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în acea farfurie mai exista un piure”, a spus Gina, iar Elwira a confirmat că nu avea piure în farfurie.

În continuare, a izbucnit un conflict uriaș între chefi. „Nu-i normal! Dacă ai gătit-o, trebuie s-o lași așa, frate! N-a făcut nimeni așa ceva până acum” i-a spus Bontea lui Scărlătescu.

Gina Pistol a vrut să-l „descalifice” pe Cătălin Scărlătescu și să bage amuleta în seif, însă acest anunț l-a scos din sărite pe bucătar. „În acest sezon, noi avem un seif”, spus Gina.

„Nu există așa ceva! În momentul în care juratul a venit și a pus amuleta cuiva, să trăiți, asta e! Nu-i așa. A jurizat, a zis că eu. Vă mulțumesc foarte mult!”, s-a enervat Cătălin Scărlătescu, care a părăsit platoul.

N-are sens. Lasă-i amuleta pentru că acum știm ce avem de făcut. Dacă eu vreau mâine să fac la fel…”, i-a spus Florin Ginei.

„Mâine nu mai gătesc nimic. Bă, vă e frică! Vă e frică rău de tot! Amuleta e a mea! Am muncit pentru ea”, le-a spus Cătălin colegilor lui.

Atât de disperat să fii pe furăciuni ca să iei amuleta? Să furi, să faci chestii de genul ăsta”, a fost replica lui Bontea.

Așadar, amuleta a rămas la Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton