; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă. Cine a părăsit show ul în lacrimi

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Chef Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă. Cine a părăsit show-ul în lacrimi

19 May 2021

Chef Florin Dumitrescu a avut o surpriză neplăcută în cadrul ediției de marți, 18 mai 2021, a emisiunii „Chefi la cuțite'. Concurenta eliminată a fost una dintre membrele echipei sale: aceasta a părăsit show-ul culinar de la Antena 1 în lacrimi.

După proba principală a ediției, la duel au intrat concurenții de echipele conduse de Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi au fost nevoiți să gătească rețete cât mai gustoase de salate. La scurt timp, banda a început să meargă și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile, acordând puncte. Reveniți în platou, concurenții au aflat ce punctaje au obținut, scrie a1.ro.

Acesta este momentul în care Florin Dumitrescu a aflat că în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite' Gabriela Porumbel trebuie să părăsească competiția. Salata pregătită de ea, cea de cous cous cu pepene a obținut doar cinci puncte.

„Ce-a fost în capul tău?! De ce să faci așa ceva?! 45 de minute să faci o salată și tu tai o bucată de pepene și faci cușcuș. Puteai să faci o mizerie de salată asortată', a spus Florin Dumitrescu.

„Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția. Niciodată nu mi-a plăcut unde am lucrat, în restaurantele astea românești, dar nevoia te împinge. Nu întotdeauna poți să faci ce-ți place. N-am vrut să rămân la sălățica aia de roșii asortată', a declarat printre lacrimi Gabriela Porumbel, Porumbița.

Prin ce dramă trece Gabriela Porumbel, concurenta care a părăsit de la „Chefi la cuțite'

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' a povestit la tv despre problemele cu care se confruntă fiica ei: cea mică are o formă de autism. Gabriela Porumbel a mărturisit că Antonia Maria, care are acum cinci ani, a fost un copil foarte așteptat.

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria. Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată.

Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil. Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât.

Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase. Fetița mea are autism', a declarat Gabriela Porumbel la audițiile „Chefi la cuțite', conform spynews.ro.

Sursa foto: Facebook/Chefi la cuțite

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare