Homepage  / Vedete româneşti

Chef Richard Abou Zaki este tatăl unei fetițe superbe, dar nu vrea să audă de căsătorie. Motivul pentru care chef-ul evită nunta

de Cristina Țapu,

Chef Richard Abou Zaki, dezvăluiri inedite despre viața de familie. Chef-ul trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape opt ani și este tatăl unei fetițe care îi aduce zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, Richard se teme să ajungă în fața altarului alături de partenera sa.

Chef Richard Abou Zaki se teme de căsătorie

Pe Richard și Alessandra îi unește pasiunea pentru gastronomie, așa cum a povestit chiar juratul emisiunii Chefi la cuțite.

„Alessandra este coordonator didactic într-o școală HORECA și așa am cunoscut-o. Eu studiam la această școală, iar ea era coordonator acolo, la ultimul curs, din ultimul an. Ulterior, am început să ne întâlnim și așa s-a înfiripat povestea noastră. Îmi aduc aminte că am petrecut Sfântul Valentin împreună acasă și am gătit un monkfish cu un sos special, iar deasupra am făcut o quinoa friptă. I-a plăcut mult. A, și am făcut și niște creveți marinați cu Martini așa, roșii, pentru că era Sfântul Valentin” , a povestit Richard, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Richard Abou Zaki, declarații emoționante la Chefi la cuțite, sezonul 14  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ciuda faptului că relația dintre ei a evoluat, iar astăzi sunt părinții unei fetițe, Richard se teme să ajungă în fața altarului și să devină, în mod oficial, soțul Alessandrei. „Mi-e frică să ajung la altar. Ea ar vrea, dar eu nu mă simt pregătit. Nu știu dacă o să fiu vreodată pregătit. (râde). Poate voi fi, dar deocamdată mi-e frică de altar”, a concluzionat Richard.

Richard Abou Zaki și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie încă din copilărie

Chef Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani. Și-a început cariera ca chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia.

După un an și jumătate s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori. 

După mai bine de 3 ani petrecuți aici și-a deschis propriul restaurant, Retroscena, restaurant ce a primit o stea Michelin la numai 8 luni după inaugurare. Astfel, Richard a devenit unul dintre cei mai tineri chefi din Italia recompensat cu o stea Michelin. În prezent deține 4 restaurante în Italia, iar munca sa este recunoscută la nivel internațional.

Sursă foto: Instagram/Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton