Homepage  / Vedete româneşti

Chef Sorin Bontea, despre motivul pentru care a revenit în echipa „MasterChef”. „De asta ne-am întors aici!”

Chef Sorin Bontea, despre motivul pentru care a revenit în echipa „MasterChef”. „De asta ne-am întors aici!”
7

de Redactia Tvmania

„MasterChef” revine, în toamna lui 2024, pe micile ecrane, la Pro TV, dar și pe VOYO. Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu se întorc în formatul TV care a inspirat milioane de români și a descoperit mii de oameni pasionați de gătit. Recent, Chef Bontea a dezvăluit motivul pentru care el și cei doi colegi ai săi au hotărât să revină în echipa „MasterChef”.

Sezonul 9 MasterChef România, prezentat de Gina Pistol, începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Fie că vorbim despre reinterpretarea unor preparate iconice sau despre crearea unui concept culinar nou, Chef Sorin Bontea a explorat, de-a lungul anilor, în profunzime lumea fascinantă a gastronomiei. Revenirea în primul show de cooking din România este pentru acesta posibilitatea de a descoperi, din nou, viitori profesioniști în gastronomie: MasterChef este locul care poate schimba destine, de asta ne-am întors aici. Patima asta a gătitului va face întotdeauna diferența dintre ceva obișnuit și ceva cu adevărat bun. MasterChef a creat profesioniști din amatori.”

Sorin Bontea – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pentru concurenți, întâlnirea cu cei trei chefi este un moment extrem de încărcat, în care fiecare încearcă să-și învingă emoțiile și să pună toată priceperea în preparatul gătit. ”E un moment plin de adrenalină, atunci ei își pun sufletul pe farfurie!”, crede cheful.

Sorin Bontea a ținut să le mulțumească tuturor celor care au venit în acest sezon pentru toată susținerea și dragostea din ultimul timp. ”Aici a început totul! MasterChef a fost primul show de bucătărie al românilor, e locul datorită căruia noi am primit încrederea și dragostea voastră. În toți anii în care am lipsit din acest platou, și mai ales în ultimele luni, susținerea și simpatia voastră ne-au copleșit. Vrem să vă mulțumim pentru tot!”, le-a transmis acesta concurenților din sezonul 9 MasterChef România.

Cei trei chefi vor trece printr-un amalgam de stări încă din primele momente de jurizare. Cum vor reacționa, dar și cu ce preparate vor încerca concurenții să-i impresioneze, vedem în sezonul 9 MasterChef România. Show-ul începe marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton