; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda (4)

Chef Scărlătescu, aventuri culinare în Thailanda

08 January 2015

Pentru el orice vacanță sau excursie se transformă într-un pretext de a descoperi noi gusturi, rețete și ingrediente. Pentru că niciodată nu pleacă din țară doar pentru a se relaxa, nici anul acesta chef Scărlătescu nu s-a abătut de la acest obicei: aflat în Thailanda, unde a petrecut Revelionul, juratul de la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' a profitat de ocazie pentru a face cunoștință cu chefi locali și pentru a învăța o parte din secretele lor culinare.

[Not a valid template]

'Am avut ocazia să mânânc în Koh Samui un preparat cu totul și cu totul fabulos, cu vită Wagyu, o vită de origine japoneză considerată a fi una dintre cele mai scumpe din lume, alături de un sos de curry senzațional. Nu m-am putut abține și am intrat în bucătăria restaurantului cu pricina, unde l-am cunoscut pe chef, Raden Kaew-U-Don. De la el am învățat chiar atunci să prepar sosul respectiv. A fost foarte pietenos și bucuros să îmi arate cum îl prepară, apoi am stat de vorbă și am făcut schimb de povești culinare, ca între bucătari. Sunt fericit ori de câte ori pot să-mi îmbogățesc cunoștințele', povestește Cătălin Scărlătescu.

Cucerit de preparatele asiatice, cheful de la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' s-a delectat cu multe alte preparate locale, de la celebra supă Ton Yum, la farfurii delicioase cu pește, fructe de mare sau vită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare