; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Scărlătescu a gătit pe o insulă pustie din Grecia

Chef Scărlătescu a gătit pe o insulă pustie din Grecia

15 July 2013

Un împătimit al vacanţelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu şi-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele greceşti la bordul unui vas.

Deşi vacanţa plănuită din timp a început cu stângul, pentru că juratul “MasterChef” a pierdut avionul către destinaţia mult visată, în cele din urmă plimbarea pe mare s-a dovedit a fi expediţia perfectă pentru Chef Scărlătescu.

“Am pierdut avionul, însă am reuşit să plec cu următoarea cursă, în aceeaşi zi. Am zburat către Turcia, în Bodrum, de unde am luat o barcă împreună cu prietenii mei şi am pornit către insulele Dodecaneze”, a povestit Scărlătescu.

catalin-scarlatescu_01

Picture 1 of 9

A gătit peşte pentru toţi prietenii

Cel mai inedit moment al vacanţei a fost popasul pe insulă nelocuită, unde juratul “MasterChef” şi-a pus în practică talentele culinare şi i-a răsfăţat pe toţi cu peşte la grătar.

“Avantajul unei vacanţe la bordul vasului este că te poţi opri oriunde pofteşi. Asta am făcut şi noi. La un moment dat, am poposit pe o insulă nepopulată. Am făcut un foc de tabără pe malul mării şi am gătit peşte. Tot acolo ne-am relaxat făcând snorkeling”, a povestit juratul de la Pro TV.

Cea mai gustoasă mâncare

În Rhodos, Chef Scărlătescu a mâncat cea mai bună mâncare din toată vacanţa de două săptămâni petrecută în Grecia.

“Am găsit acolo un local care m-a dat pe spate. În prima zi am stat de la 2 după-amiaza până la miezul nopţii acolo. Nu-mi venea să mai plec. La restaurantul “La Barka” am mâncat ceva fabulos, Kostas Rallis e artistul din bucătărie. Am mâncat o specialitate pe bază de scoici, apoi vinete făcute la cuptor, peşte foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor e incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, însă m-a cucerit”, şi-a amintit Cătălin Scărlătescu.

În Patmos, pe urmele autorului Apocalipsei, Cătălin Scărlătescu s-a lăsat inspirat de cele mai exotice apusuri e soare, de vechea cetate, de Peştera Apocalipsei, după care a bifat şi insula Simi, faimoasă pentru bogăţia de bureţi naturali şi peşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare