; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joseph Hadad de la “Top Chef” ştie 2000 de reţete

Chef Joseph Hadad, emoţionat de un preparat Top Chef

07 November 2013

Chef Joseph Hadad, emoţionat de un preparat Top ChefAtunci când trebuie sã prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul cã nu îl mai poţi impresiona cu nimic.

Probabil la asta s-au gândit şi cei 12 bucătari profesionişti rămaşi în cursa pentru marele premiu Top Chef emisiunea a fost nominalizată la Premiile TVmania, în cel de-al patrulea episod al show-ului, difuzat lunea viitoare, de la 20:30, la Antena 1, atunci când au reinterpretat unul dintre cele mai cunoscute preparate tradiţional româneşti – sarmalele.

Iată însă că tocmai acest preparat i-a emoţionat peste măsură pe juraţi : „Cred că îţi aduci aminte de sarmalele tale din nordul Africii!', i-a spus Nicolai lui Chef Joseph.

„Aşa sunt eu acum, sunt mândru de sarmalele noastre…dacă trecea acum un chef bucătar cu stele Michelin pe lângă bucătăria noastră, pe cuvânt că se oprea.', a continuat Nicolai.

Vizibil emoţionat, chef Joseph a mărturisit că nu va uita niciodată primele sarmale servite în România: „Şi acum mi se face pielea de găină când îmi amintesc! Se întâmpla după nici două zile de la venirea mea în România, în 96, când am fost servit cu nişte sarmale extraordinare, făcute doar din carne de vită şi oaie. O să le ţin minte toată viaţa!'

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare