; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef FOA

Chef FOA de la „MasterChef”, pasionat de motociclism

03 September 2014

Îl cheamă Florin Scripcă, însă este cunoscut drept FOA între prieteni sau Chef FOA în juriul MasterChef, respectiv în rândul echipei de bucătari cu care lucrează. Atunci când lasă deoparte preocuparea pentru gastronomie, FOA se relaxează cel mai bine când prinde viteză pe motocicleta sa, pasiune practicată de mai bine de 7 ani.

Chef FOA

Astăzi, excentricul bucătar este un motociclist convins, însă de mic îi pulsează adrenalina în vene. Pe atunci era mai tot timpul pe bicicletă, chiar și când trebuia să facă cumpărături, rolul său în familie fiind acela de a face aprovizionările de la piață.

Din 2007, însă, de când și-a achiziționat motocicleta, în fiecare vară FOA poate fi surprins în majoritatea timpului pe două roți.

Curajos, extrem de natural și rebel din fire, FOA dă frâu liber pasiunii sale și îmbină cu succes acest hobby cu meseria. În continuare, când trebuie să meargă la piață, apelează fără probleme la motocicletă.

Sentimentul pe care mi-l oferă mersul pe motor este de nedescris, este o libertate absolută. Chiar pot spune că sunt foarte pasionat, am o colecție întreagă de ‘gadget-uri pentru motor, de la mai multe feluri de căști, mănuși în funcție de sezon, costum, la bluetooth pentru telefon și altele. Multă lume susține că mersul pe motor este periculos, dar depinde foarte mult de tipul de șofer care ești. Eu, de exemplu, gândesc ca la șah, cu patru mutări înainte', ne mărturistește încântat FOA.

Pe Chef FOA îl vom cunoaște îndeaproape din 15 septembrie, când își va pune în valoare personalitatea sa, în calitate de jurat al celei mai spectaculoase emisiuni culinare din România, MasterChef, difuzată la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare