; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

118736280_315839136146207_3173116819484555221_n

Chef Florin Dumitrescu și soția lui au sărbătorit 10 ani de relație

29 October 2020

Chef Florin Dumitrescu și soția lui sărbătoresc 10 de ani de relație. Juratul de la Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj emoționant Cristinei, femeia care l-a făcut tată și i-a schimbat complet viața.

În mesajul postat pe Instagram, Florin a dezvăluit că nimeni din anturajul lor nu le dădea mai mult de o lună împreună. Iată că acum sunt căsătoriți de 6 ani și au împreună și 2 copii:

 
„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti!
Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti!
Te iubesc, Sima!', a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul. Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima! @cristinasimadumitrescu #allofme #hotmama #happyfamilytime

O postare distribuită de Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu) pe

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după 4 ani de relație. Chef Florin Dumitrescu și Cristina Sima au împreună două fetițe, Ava și Mia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare