; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Florin Dumitrescu și a surprins soția la aniversarea a șapte ani de la nuntă. Ce mesaj a postat online (1)

Chef Florin Dumitrescu și-a surprins soția la aniversarea a șapte ani de la nuntă. Ce mesaj a postat online

08 June 2021

Florin Dumitrescu și-a exprimat public dragostea față de soția sa, chiar în ziua în care cei doi au sărbătorit șapte ani de la cununia religioasă, scrie click.ro. În ce fel și-a surprins juratul „Chefi la cuțite' jumătatea, vedeți în cele ce urmează!

Luni, la șapte ani de la nunta lor, Florin Dumitrescu și-a surprins soția cu un mesaj postat online. Chef Dumitrescu a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie din ziua nunții, însoțită de un text simplu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Florin Dumitrescu (@chefflorindumitrescu)

„Astăzi sărbătorim. 7 ani. @cristinasimadumitrescu te iubesc”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Iar surpriza nu s-a limitat la acest simplu gest, întrucât vedeta Antena 1 i-ar fi cântat soției la pian una dintre melodiile lor preferate.

Cea care a postat online imaginile video în care Chef Florin Dumitrescu încearcă să își impresioneze soția a fost distribuit chiar de Cristina. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cristina Sima Dumitrescu (@cristinasimadumitrescu)

Cum s-au cunoscut Chef Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima, s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, chiar în restaurantul unde cunoscutul chef lucra la acea vreme. Ea venise pentru o degustare, dar o simplă întrevedere în interes profesional s-a transformat ușor într-o poveste de iubire.

„După degustare am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!' Da de unde, am căutat-o eu!', a povestit Florin Dumitrescu, citat de click.ro.

Cristina și-a descris soțul într-un mod foarte creativ.

„Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune', a explicat Cristina.

 Vezi galeria foto >

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare