; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_Chef Florin_20141022_0065

Chef Florin Dumitrescu și-a dus soția la Paris de ziua ei

31 October 2014

Juratul de la 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' de la Antena 1 i-a făcut soției sale o surpriză de ziua ei și a dus-o la Paris. Chiar azi, pe 31 octombrie, Cristina își sărbătorește ziua de naștere, iar Florin a reușit să o surprindă cu o vizită în orașul îndrăgostiților, acolo unde cei doi își doreau de mult timp să ajungă împreună.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_Chef Florin_20141022_0065

'Este ziua soției mele. Acum patru ani când ne-am cunoscut știam puține lucruri despre ea, așa că i-am luat cadou un ceas. Ceasul pe care ea l-a văzut în vitrină și a spus că îi place. A doua zi îl avea acasă. Acum, după patru ani, am vrut să îi îndeplinesc o dorință de pe lista ei de dorințe: să vadă Parisul cu mine. Să simtă că iubește și că e iubită în cel mai romantic oraș', a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Facebook.

După ce anul trecut în luna iunie au devenit pentru prima oară părinți, Florin Dumitrescu și soția sa vor retrăi în curând aceleași emoții.

Cristina este însărcinată în trei luni și jumătate și se simte foarte bine', spune Florin. 'Imediat după ce ne-am întors din luna de miere am aflat că vom fi din nou părinți', continuă el. 'În clipa în care am aflat rezultatul, am început să râd și aproape că mi-au dat lacrimile. Ne doream mult încă un copil și nu speram să se întâmple așa de repede.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare