; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii lui de jurizare

Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii de jurizare de la „Hell’s Kitchen”

16 March 2015

După ani de zile de când fac echipă, cei trei jurați de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' au ajuns să se cunoască foarte bine și să facă mereu glume unul pe seama celuilalt.

Chef Florin Dumitrescu se răzbună pe colegii lui de jurizare

În ediția de azi a emisiunii de la Antena 1, de la 20.30, chef Florin Dumitrescu reușește să se răzbune pe ceilalți doi colegi ai săi de jurizare și îi face să mănânce un preparat care conține condimente pe care nici chef Bontea, nici chef Scărlătescu nu le tolerează.

Așa se face că în timpul jurizării, chef Dumitrescu este primul care va gusta dintr-un preparat și îi va induce in eroare pe colegii săi.

'Mă mai trimiteți primul?', îi întreabă acesta râzând pe chef Bontea și pe chef Scărlătescu. 'V-am așteptat patru ani pentru chestia asta. Colegii mei mi-au copt-o patru ani la rând, tot ce a fost mai iute mi-au dat să gust zicându-mi că e dulce', mai spune acesta, stârnind hohote de râs.

Despre ce preparat este vorba și cum reacționează cei doi chefi, veți afla astăzi, de la 20.30, la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare