; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_030914_HK_0185

Florin Dumitrescu a fost sărutat de una dintre concurentele de la ”Hell’s Kitchen”

03 November 2014

Diseară, bucătăria 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' devine un loc de-a dreptul incendiar. Chef Florin Dumitrescu va avea partea de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mereu alert și pretențios, mereu cu gândul la meniul pe care trebuie să îl pregătească bucătarii și la felurile comandate de clienții restaurantului, chef Florin este de data aceasta lăsat fără cuvinte: una dintre concurente îl va săruta cu patimă chiar în mijlocul service-ului, în bucătărie, de față cu ceilalți concurenți.

[Not a valid template]

Uimirea tuturor va fi fără margini, iar reacția temutului jurat pe măsură. Despre ce concurentă este vorba, ce a determinat-o să facă acest gest, dar și ce vor comenta ceilalți concurenți și ce va face chef Dumitrescu în fața unei astfel de situații neobișnuite, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de luni, 3 noiembrie, de la 20.30.

Tot atunci, concurenții rămași în cursa pentru marele premiu de 80.000 de euro vor primi sfaturi prețioase în bucătărie chiar de la cei trei jurați 'Hells Kitchen'. Astfel, chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu vor lua în primire bancul de lucru și vor împărți sfaturi prețioase concurenților, într-o demonstrație de gătit care îi va bucura pe toți ucenicii lor. Aceștia vor urmări cu interes cum 'evoluează' la cratiță sau în fața tocătorului cei trei chefi cu experiență și vor încerca să 'fure' din cunoștințele deținute de aceștia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare