; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Florin: “Mâncarea sănătoasă este în trend”

02 November 2012

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat al emisiunii MasterChef' (emisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania), vine cu un pronostic îmbucurător: mâncatul sănătos tinde să devină noul obicei al românilor.

Probabil influentaţi şi de criza economică, românii par din ce în ce mai interesaţi de mâncarea naturală. Florin este de părere că trendul ascendent al ultimilor doi ani e întoarcerea la origini: sătui de alimente procesate şi de gusturi artificiale, românii încep să redescopere şi alte gusturi tradiţionale.

În acest context, juratul de la MasterChef' e de părere că ar trebui stimulată atât producţia, cât şi consumul de legume de grădină şi animale de fermă.

Profesionist cu o carieră de peste zece ani în domeniul culinar, Florin Dumitrescu condamnă tradiţia românească de a combina greşit alimentele: “a mânca pâine cu cartofi şi carne, toate împreună, este extrem de nociv şi de greu pentru organism”.

Până la începerea următorului sezon al emisiunii MasterChef' în prima parte a anului următor, Florin le oferă gospodinelor un pont preţios: Gătiţi cu unt. Folosiţi unt la orice, la călit legume, la prăjituri, pentru carne… Nimic nu se compară cu gustul unui preparat pe care îl pregătiţi cu unt', a încheiat Florin.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare