; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Florin Dumitrescu si iubita lui, Cristina

Chef Florin Dumitrescu a devenit tată de fată

11 June 2013

Florin Dumitrescu, unul dintre juraţii “MasterChef” (Pro TV), a devenit tatăl unei fetiţe de nota 10 şi 2.180 kilograme.

Ieri, pe 10 iunie, iubita lui Florin, Cristina, a adus pe lume o fetiţă ce va purta numele de Ava Elisabeta.

“Cel mai frumos moment din viaţa mea tocmai s-a petrecut! Sunt un tătic fericit şi le mulţumesc celor de la Regina Maria pentru tot! Ava Elisabeta is here!”, a scris Chef Florin pe Facebook.

Juratul “MasterChef” a mărturisit că naşterea fetiţei lui l-a luat prin surprindere.

„Trebuia să nască miercuri, dar astăzi am venit să facem un antibiotic şi ni s-a spus că ar fi mai bine să rămânem aici şi să ne întoarcem trei acasă. Aşa că m-a cam luat pe nepregătite, nu am apucat nici să mă bărbieresc. Am o fetiţă sănătoasă care seamănă cu mine perfect. Pe o scară de la 1 la 3000, sunt emoţionat de 3001″, a spus acesta, la “Happy Hour” (Pro TV).

Ava Elisabeta este primul copil al cuplului, iar numele Ava Elisabeta nu a fost la întâmplare:

“Ava semnifică omul lui Dumnezeu', predestinat lui Dumnezeu', iar în greacă înseamnă părinte'. Iar Elisabeta înseamnă dar de la Dumnezeu'. În plus, pentru noi are şi o altă însemnătate prin prisma faptului că pe străbunica mea a chemat-o aşa, dar şi pe mama Cristinei”, a declarat Florin pentru Libertatea.

Florin şi Cristina vor să facă botezul în luna septembrie (naşi vor fi Liana Stanciu şi Mihai Georgescu), iar nunta va avea loc, conform apropo.ro,  în 2014.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare