Homepage  / Vedete româneşti

Chef Cătălin Scărlătescu speră să dea lovitura după retragerea de la „Chefi la cuțite”. Pregătește un proiect unic în România

Chef Cătălin Scărlătescu speră să dea lovitura după retragerea de la „Chefi la cuțite”. Pregătește un proiect unic în România
11

de Cristina Țapu,

În luna octombrie, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au primit o veste cât se poate de proastă. Cei trei bucătari care reprezentau sarea și piperul emisiunii decideau să rupă contractul cu Antena 1 și să se retragă de pe micile ecrane.

Cătălin Scărlătescu își lansează propria carte de bucate cu ajutorul inteligenței artificiale

După plecarea din emisiunea culinară, Cătălin Scărlătescu a acționat rapid și a venit în fața fanilor săi cu un proiect nou, cu totul unic pe piața din România. Celebrul bucătar își va lansa propria carte de bucate, disponibilă în format digital și creată cu ajutorul inteligenței artificiale!

Cătălin Scărlătescu, in platoul Chefi la cutiteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

După despărțirea de Antena 1, Cătălin Scărlătescu pregătește un proiect captivant pentru admiratorii săi. Cunoscutul bucătar intenționează să lanseze o carte digitală de rețete culinare sub titlul „Grătar de Călător”. Rețetele selecționate personal de chef vor fi curând disponibile publicului.

Cătălin Scărlăteascu colaborează cu afaceristul Mihai Găvan

În cadrul noului său proiect, Cătălin Scărlătescu se bucură de colaborarea cu un partener de încredere, afaceristul Mihai Găvan, care are o experiență mai vastă în domeniul digital. Conform declarațiilor făcute de acesta, cartea intitulată „Grătar de Călător” reprezintă un proiect unic pe piața din România și a fost realizată cu sprijinul inteligenței artificiale.

„Ce facem noi este că avem patru modele de A. I. care vin și augmentează video-urile. Prin video, noi înțelegem tot ce înseamnă rețetă. O transformăm într-o rețetă ușor utilizabilă și pași de gătit. Aceste rețete le augmentăm folosind inteligența artificială și așa se naște cartea digitală.

Cartea asta este, spre deosebire de o carte fizică, cu content video. Interacționează cu utilizatorul final. E prima carte la nivel global care poate să aibă update-uri în timp real”, a declarat Mihai Găvan, potrivit Fanatik.ro.

Când va fi lansată cartea lui Cătălin Scărlătescu

„Grătar de Călător” se va lansa în data de 24 noiembrie, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre surprizele pe care bucătarul Cătălin Scărlătescu le-a pregătit.

„Cartea Grătar de Călător pleacă, de fapt, de la videoclipuri. Ai suport video, practic, pe rețetă. Ce face Cătălin Scărlătescu azi e prima carte digitală care are content interactiv și utilitate reală. Pot să îți spun că astăzi avem înscriși pe lista de așteptare 4.130 de oameni. Sunt deja mii de oameni care vor să cumpere această carte.

Primul release va fi pe 24 noiembrie, cu o primă rețetă și o formă de video din carte. După 24 noiembrie va fi disponibilă. Va fi accesibilă în primul rând pentru cei care s-au înscris din prima pe listă”, a completat colaboratorul lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu se reinventează după ce a părăsit emisiunea „Chefi la Cuțite”

Născut pe 20 iulie 1975, Cătălin Scărlătescu a descoperit dragostea pentru gătit încă de la o vârstă fragedă.

Cu toate că și-a construit o reputație solidă în lumea gastronomiei, popularitatea sa a explodat odată cu participarea în emisiunea „MasterChef Romania”, unde și-a etalat cunoștințele culinare și abilitățile în fața unei audiențe vaste. Ulterior, a devenit o prezență apreciată în emisiunea „Chefi la Cuțite”, alături de alți doi bucătari de renume, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a adus un suflu nou în lumea gastronomiei românești, având o abordare modernă și inovatoare în prepararea mâncărurilor tradiționale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton