; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iadul bucatarilor jurati 2015

Chef Cătălin Scărlătescu intră în conflict cu băieții la ”Iadul bucătarilor” | FOTO

06 April 2015

Service-ul din această seară de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' îl aduce pe chef Cătălin Scărlătescu față în față cu probleme cauzate de băieți. Un meniu nou, pretențios, și un restaurant plin cu medicii de la SMURD îl vor face pe jurat să fie de-a dreptul nemilos și extrem de pretențios.

Iadul bucatarilor jurati 2015

Primul conflict al serii îl are ca personaj central pe Frankie. Obosit și apăsat de tensiunea concursului, acesta va greși în repetate rânduri preparatele de la secția care îi revine, astfel că chef Scărlătescu își va ieși din minți.

'Uită-te la cartoful ăsta. Are pământ pe el. Cum le dau eu oamenilor să mănânce pământ?', îl va certa chef Scărlătescu pe Frankie, după care îl va pofti afară din bucătărie.

[Not a valid template]

Nici pentru Tudor situația nu va fi mai roz pentru că acesta, desemnat să coordoneze echipa roșie, va fi acuzat de fete că le dă indicații greșite pentru a le sabota și apostrofat de jurat că nu ascultă indicațiile și nu e în stare să conducă, precum un chef, echipa.

Enervat până peste cap de faptul că Tudor dă greș cu foie gras-ul, Cătălin Scărlătescu îl va da și pe el afară din bucătărie.

Concurenții sunt la mâna copiilor

Ediția din această seară aduce o jurizare neașteptată. Concurenții și farfuriile lor vor fi atent studiate de doi jurați foarte… sinceri: două fetițe se vor alătura celor trei chefi și vor gusta din preparatele gătite special pentru a fi pe placul celor mici. Cu mare atenție, uneori poftă și alteori comentarii aspre, cele două mici jurate vor stabili, în funcție de ce le place lor cel mai mult, care farfurii merită să fie introduse în meniul următoarei seri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare