; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Cătălin Scărlătescu e scafandru de ocazie (3)

Chef Cătălin Scărlătescu e scafandru de ocazie

05 June 2015

Pasionat de mare și de tot ce are legătură cu aceasta, chef Cătălin Scărlătescu de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor' a acceptat provocarea unor prieteni buni de-ai săi de a face pentru prima oară în viață scufundări.

Echipat corespunzător și însoțit de o echipă Observator care a filmat totul, juratul de la Antena 1 s-a aventurat în Marea Neagră, în căutare de scoici. Pentru că gătește cu mare plăcere scoici proaspete, cunoscutul chef s-a gândit să și le procure singur, direct de la sursă.

'Această scufundare a fost o premieră pentru mine, deși am prieteni care cu asta se ocupă și în toți anii ăștia mi-au tot zis să merg cu ei. N-am găsit noi multe scoici, dar am salutat câțiva crabi și pești. Nu e deloc ușor să faci scufundări, mai ales că presupune foarte mult efort', recunoaște chef Scărlătescu.

[Not a valid template]

Chiar dacă juratul și prietenii săi nu au avut parte de o captură pe care chef-ul să o gătească imediat, și-au propus să mai încerce.

'Promit să mai merg cu ei, mai ales că instructorul m-a lăudat. Am prins curaj, așa că data viitoare facem și o masă la malul mării cu scoici proaspete', mai spune cunoscutul bucătar.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare