; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bontea

Chef Bontea joacă fotbal în timpul liber | ”Hell’s Kitchen” revine la Antena 1

09 March 2015

Meseria de bucătar vine de cele mai multe ori la pachet și cu kilograme în plus. Cu toate acestea, Sorin Bontea, juratul de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor', reușește de ani de zile să își mențină greutatea constant și, mai mult decât atât, să fie într-o formă fizică de invidiat.

Bontea

Chef-ul de la Antena 1 recunoaște că în timpul liber joacă fotbal și, de câte ori poate, iese la plimbare în aer liber.

'Nu am foarte mult timp liber, astfel că recunosc că nu ajung la sală și nu reușesc să practic constant vreun sport. Însă îmi mențin tonusul, atunci când pot, jucând fotbal și mergând la plimbare, în aer liber. Uneori îmi place să ies în parc cu fetița mea și cățelul, alteori merg la pescuit și mă bucur de vremea bună', spune Sorin Bontea.

Juratul de la 'Hells Kitchen – Iadul bucătarilor', show ce revine la Antena 1 din 9 martie, de la 20.30, mai are un sfat pentru cei care vor să își mențină greutatea constantă:

'Echilibrul. Măsura. Acestea sunt cuvintele cheie. Eu nu sunt nutriționist ca să dau stafuri de dietă, însă am observat pe propria-mi piele că asta funcționează. Întotdeauna încerc să mănânc echilibrat și cu măsură. Nu fac niciodată excese și asta mă ajută să nu mă îngraș'.

Odată cu venirea primăverii, chef Bontea are câteva sfaturi pentru toate doamnele: 'Haideți să ne bucurăm de toate legumele proaspete pe care le găsim primăvara la piață. Înlocuiți cartofii cu o salată verde cu ceapă și ridichi, de exemplu, sau ciorbele cu carne cu supe cremă de legume. Sunt atâtea opțiuni în această perioadă încât este păcat să ocoliți piața. Eu acasă gătesc în această perioadă urzici, leurdă, untișor și când am timp îmi place să merg undeva în apropierea Bucureștiului să le culeg direct din pădure.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare