; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Adrian Hadean

Chef Adrian Hădean vine la “Ce se întâmplă, doctore?”

16 October 2015

Sâmbăta aceasta, Oana Cuzino revine cu o nouă ediție Ce se întâmplă, doctore?', în care va discuta despre alimentație, temperaturi scăzute și relații de cuplu.

Chef Adrian Hadean

Temperaturile scăzute de zilele trecute ne-au dus cu gândul la iarnă, însă trebuie să fim optimiști și să privim într-o altă lumină frigul și ploaia. Ni se ascut simțurile, iar apetitul crește! Profităm astfel de tot ceea ce ne pune pe masă acest anotimp.

Invitatul special al ediției de săptămâna aceasta este Chef Adrian Hădean, care, va veni cu un meniu puțin diferit, în care vedeta este dovleacul. Juratul de la „MasterChef' a trecut printr-o poezie a aromelor, de la un capuccino îmbietor și până la o friptură suculentă, odihnită pe un piure apetisant, gătit dintr-un bostan.

Dacă săptămâna trecută cântarul a fost folosit pentru a ilustra o situație reală, de data aceasta Oana Cuzino va apela la oglindă. De acolo pornește drumul către eliberarea de sentimente apăsătoare, precum rușinea sau vina. Ce pași urmează și de ce e bine să existe discuții în relația de cuplu vom afla la Ce se întâmplă, doctore?'.

Lecția de sâmbăta aceasta este despre viață, despre scânteia de câteva secunde care declanșează întregul spectacol, mai precis, fecundarea. Daca întârzie să apară, e bine ca femeile să meargă la un control și nu să caute explicații de altă natură și să se lase seduse de ideea că timpul le rezolvă pe toate. Nu este cazul aici.

Toate aceste subiecte vor fi dezbătute pe larg, sâmbătă, de la 10.30, la Ce se întâmplă, doctore?'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare