; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef „monden” de ziua Andreei Grămoşteanu

02 November 2010

Pe 30 octombrie, Andreea Grămoşteanu, vedeta Prima TV, şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de nu mai puţin de şaptezeci de prieteni.

Primii care au felicitat-o au fost iubitul ei, sora mai mică a vedetei şi Mirela Zeţa, care îi este colegă de emisiune şi prietenă apropiată.

Echipa de la Mondenii' s-a ocupat de partea dulce' a petrecerii şi i-au adus Andreei un tort de marţipan, în formă de pantof, pentru a sublinia pasiunea acesteia pentru încălţăminte.

„Mi-am sărbătorit ziua de naştere în centrul vechi al Capitalei, într-un spaţiu în care tinerii actori îşi vor putea pune în scenă proiectele teatrale. Localul se numeşte Godot şi este al unui prieten, actor şi el, care va fi deschis oficial pe 5 noiembrie… Am avut alături nu mai puţin de 70 de prieteni, ne-am distrat şi am dansat până dimineaţă la ora 8:00', povesteşte Andreea.

Cadourile au acoperit o gamă largă de obiecte, plecând de la parfumuri, până la ustensile de bucătărie şi bijuterii.

„Prietenii mei ştiu că îmi place să gătesc şi au ţinut cont de acest aspect când au ales cadourile. Am primit şi foarte multe flori, dar şi bijuterii,' mărturiseşte Andreea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare