; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Masterchef ed 5_01

Cheeky Monica a părăsit “MasterChef – Proba celebrităţii” în lacrimi

19 November 2013

Seară cu multe emoții și lacrimi pentru gemenele Cheeky Girls la “MasterChef – Proba celebrităţii” MasterChef' a fost nominalizat la Premiile TVmania: după o probă plină de provocări, în care vedetele au stat față în față cu concurenți ai primelor două sezoane și după o intrare neașteptată la Testul sub presiune, Monica Irimia a părăsit concursul în lacrimi.

[Not a valid template]

Testul sub presiune le-a adus pe cele două surori în competiție directă, însă Gabriela a fost cea care a ghicit cele mai multe ingrediente din supă, în vreme ce Monica a dat greș cu roșiile confiate, pe care nu le-a ghicit și astfel a fost eliminată.

“Plâng că mi-e ciudă', a spus Monica printre lacrimi la plecare, a fost o onoare să fiu aici, chiar n-am vrut să plec.'

“€œAsa de tare m-am bucurat că am scăpat, dar în același timp, știind că Moni a rămas, nu m-am putut bucura pe deplin, o parte din mine a rămas jos. Așa de rău îmi pare, eram împreună, pe cine o să am lângă mine acum?”, a spus și Gabriela supărată.

Prima probă a serii i-a readus în platoul MasterChef pe foști concurenți din primele două sezoane, care în urma show-ului au reușit să își transforme pasiunea pentru gătit într-un stil de viață. Victor Nemeș, Alex D€™Artagnan Petricean, Bogdan Dexter Alexandrescu, Andreea Moldovan, Mimi Nicolae, Alex Hora și Sidia Sissoko au gătit din nou în bucătăria MasterChef și le-au dat o provocare culinară vedetelor aflate în concurs.

Pacha Man, cel care a obținut avantajul pentru această probă, a fost singurul care a putut gusta din preparatele lor, a putut cere sfaturi și le-a împărțit celorlalte vedete farfuriile pe care să le gătească.

Astfel, preparatul lui Victor Nemeș, un biban pe pat de spanac cu muguri de pin și ardei roșu, i-a revenit lui Alex Dima, Laurei Cosoi și Ginei Pistol, farfuria sofisticată a lui D€™Artagnan le-a fost dată ca sarcină de lucru surorilor Cheeky Girls, platingul cu vită gătit de Andreea Moldovan a fost ales pentru Ioan Isaiu și Don Baxter, Josan a primit preparatul semnat de Dexter, în vreme ce musacaua de vară a lui Mimi a revenit lui Strunilă și Pacha, pieptul de pui umplut cu brânză semnat de Alex Hora a fost luat în primire de Elena Lasconi și Jojo, în vreme ce platingul de care au fugit toți, deșertul lui Sissoko, i-a fost atribuit lui Șerban Copoţ.

Fiecare dintre ei a încercat să reproducă farfuriile foștilor concurenți, iar surpriza serii a fost Șerban de la Animal X, care a fost de-a dreptul felicitat pentru că a reușit să prezinte un preparat foarte bun: “Pot spune că e mai interesant decât al lui Sissoko”, l-a lăudat chef Florin.

Prestația sa și faptul că a făcut față cu brio unui plating deloc ușor i-au adus lui Șerban Copoţ titlul de șef de echipă pentru echipa roșie în deplasarea la munte. Cel de-al doilea șef de echipă, al celei albastre, a fost desemnat Don Baxter. După eliminarea Monicăi Irimia, vedetele rămase în competiție au luat drumul muntelui, într-o probă în deplasare cu multe provocări.

Dacă Bon Baxter și-a format echipă numai din bărbați, Gina Pistol fiind singura prezența feminină pe care a ales-o, Șerban Copot și-a format o echipă de femei.

“Şerban are echipă de fete, Baxter de băieți, Șerban a ales inteligență, Baxter forță. Avem două echipe dezechilibrate, una plină de fete, una plină de musculoşi', a spus chef Cătălin.

Ajunși la munte, concurenții au avut surpriza să constate că trebuie să gătească pentru peste 100 de persoane, în aer liber, la foc de lemne.

Ce echipă va ieși câștigătoare, prin ce peripeții vor trece în această probă, cum vor încerca vedetele să detensioneze atmosfera și dacă vor duce la bun sfârșit meniul dat de chefi, veţi afla în ediția de săptămâna viitoare, marți, 26 noiembrie, de la 20.30.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare