; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chase Coleman, cunoscut din „The Originals” și „Broadwalk Empire”, vine în premieră la East European Comic Con (1)

Chase Coleman, cunoscut din „The Originals” și „Broadwalk Empire”, vine în premieră la East European Comic Con

08 February 2018

Actorul Chase Coleman, cunoscut pentru rolurile vârcolacului Oliver din „The Originals', precum și al infamului Billy Winslow din „Broadwalk Empire', vine pentru prima dată în România, la East European Comic Con.

Evenimentul devenit deja un punct de referință în circuitul convențiilor europene dedicate pasionaților de filme, seriale, jocuri video, boardgames, cosplay și multe altele va avea loc la Romexpo (pavilioanele B1 și C1) în perioada 18-20 mai 2018.

 Vezi galeria foto >

Chase Coleman s-a remarcat în special datorită producției HBO premiate cu Globul de Aur și Emmy, „Broadwalk Empire', unde l-a potretizat pe Billy Winslow, partener de fărădelegi al lui Al Capone, Jimmy Darmody și Eric Sebso.

În 2014, avea să fie distribuit în serialul fenomen „The Originals', spin off-ul „The Vampire Diaries', în rolul lui Oliver, un vârcolac fără scrupule, adept al riscurilor extreme, însă loial haitei sale.

Totodată, Chase Coleman a avut apariții episodice în seriale de succes precum „The Good Wife', „Gossip Girl', „Law & Order: Criminal Intent' și „Kings'.

Actorul american este cunoscut și drept un foarte bun vocalist, în perioada liceului el făcând parte dintr-o trupă locală de rock. În cadrul convențiilor la care a participat ca invitat, acesta nu s-a sfiit să-și etaleze stofa de rockstar, interpretând diverse refrene de top, în mod spontan, la insistențele fanilor.

Alături de Chase Coleman, la cea de-a cincea ediție East European Comic Con este invitat și actorul Jim Beaver cunoscut pentru rolurile emblematice din „Supernatural', „Deadwood', „Justified' sau „Harpers Island'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare