; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlize Theron se iubeşte cu Alex Skarsgard

02 April 2012

Charlize Theron s-a îndrăgostit de starul din „True Blood', Alexander Skarsgard. Actorul de 36 de ani, care joacă rolul unui vampir în seria originală HBO, o duce pe frumoasa blondă în locuri neobişnuite pentru doi actori celebri, scrie National Enquirer.

Cei doi se întâlnesc în locuri obscure, iar surse citate de revista amintită mai sus cred că fac asta pentru a scăpa de criticile şi bârfele din presă.

Charlize şi Alexander au ieşit de curând într-un bar de homosexuali din Hollywood, unde „au comandat două beri şi au stat de vorbă', a povestit un martor.

„Era foarte clar că formează un cuplu, pentru că se ţineau de mână şi se uitau pierduţi unul în ochii celuilalt. Oamenii îi salutau, ei erau foarte drăguţi. După vreo patru sferturi de oră, ei au plecat din local împreună', a spus aceeaşi sursă.

Prietenii apropiaţi ai noului cuplu din Cetatea Filmului spun că cei doi sunt foarte îndrăgostiţi.

„Ei au trecut prin despărţiri dureroase şi vor să păstreze pentru ei actuala poveste de iubire. Au crezut că nimeni nu îi va descoperi în acel bar', a spus o sursă.

La mijlocul lunii martie, Charlize Theron a intrat în clubul actrițelor de la Hollywood care au devenit mame. Vedeta de origine sud-africană a adoptat un băiețel, pe nume Jackson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare