; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlize Theron, scoasă la licitaţie

07 December 2010

O ieşire în oraş, la un meci de baschet, cu actriţa Charlize Theron s-a vândut pentru suma de 20 de mii de dolari la o licitaţie caritabilă, în New York, potrivit site-ului JustJared.com.

Vedeta de 35 de ani, care e singură de când s-a despărţit de iubitul ei, colegul de breaslă Stuart Townsend, la începutul acestui an, s-a oferit să meargă la un meci de-al echipei din NBA Los Angeles Lakers cu cine dă mai mult pe biletele scoase la licitaţia din New York, deşi oferta specială' nu fusese, iniţial, inclusă în preţ.

Toţi bărbaţii din sală erau gata să dubleze sumele licitate dacă Charlize i-ar fi însoţit la meci. Ea a fost de acord să o facă pentru suma de 20 de mii dolari', a declarat o sursă care a fost la dineul organizat de Africa Outreach Project'.

Liv Tyler, bună prietenă cu frumoasa actriţă sud-africană, a fost şi ea la eveniment, pentru a o vedea pe Charlize scoasă la licitaţie. Printre vedetele care au mai venit la dineu se numără Jon Hamm, starul din serialul Mad Men', şi iubita lui Cristiano Ronaldo, fotomodelul Irina Shayk.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare