; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

659_gg

Charlize Theron neagă că ar fi fost logodită cu Sean Penn

24 June 2020

Charlize Theron își promovează în această perioadă noul film în care joacă, producția Netflix „The Old Guard', ocazie cu care ia parte la cât mai multe emisiuni TV. Invitată în cadrul emisiunii „The Howard Stern Show', aceasta a vorbit despre zvonurile că ar fi fost logodită cu Sean Penn, cu care ar fi urmat să se căsătorească.

„Ce? Asta nu e adevărat, nu. Nu era cât pe-aci să mă căsătoresc cu Sean Penn, este o prostie. Am ieșit împreună la un moment dat, dar asta a fost tot', a spus Charlize Theron. Actrița a continuat: „A fost o relație, cu siguranță, am fost exclusivi, dar asta a durat doar un an. Nu ne-am mutat împreună. Nu s-a pus în niciun moment problema să ne căsătorim. Nu a fost nimic de genul ăsta.'

Charlize Theron și Sean Penn au început să iasă împreună în 2013, iar un apropiat al cuplului a declarat că aceștia s-au despărțit în 2015. Actrița a mai făcut câteva declarații legate de căsătorie în emisiunea lui Howard Stern.

„Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc. Asta nu a fost niciodată important pentru mine. Dar nu m-am simțit niciodată singură. În acest moment al vieții mele, nu aș avea timp pentru ceva de genul acesta. Căsătoria nu e ceva care să-mi influențeze viața sentimentală', a mai declarat aceasta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare