; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlize Theron

Charlize Theron este pregătită să aibă o nouă relație

05 April 2019

Charlize Theron este pregătită să aibă o nouă relație, aceasta așteptând ca o nouă persoană să apară în viața ei. Actrița este pregătită să aibă din nou întâlniri, însă este interesată doar de bărbații care au curaj să o invite. 

 

„Am fost singură pentru 10 ani, nu este așa greu. Cineva trebuie să aibă curaj și să intervină', a declarat aceasta.

Actrița în vârstă de 43 de ani a vorbit despre viața ei personală într-un interviu pentru Entertainment Tonight în timpul CinemaCon în Las Vegas. Charlize își promovează noul film, „Long Shot', iar aceasta a declarat că a găsi un partener nu este atât de ușor precum pare.

„Sunt șocant de disponibilă', a spus aceasta, iar colegul ei din film, Seth Rogen, a aprobat-o spunând, „Ea este disponibilă!'

„Am spus asta foarte clar', a adăugat Charlize.

 

Deși actrița a declarat că este singură de 10 ani, în această perioadă ea a avut relații serioase, ultima fiind cea cu Sean Penn. Cei doi au început o relație în 2013, s-au logodit un an mai târziu, însă în 2015 au anunțat că s-au despărțit.

Charlize Theron a avut o relație de lungă durată și cu actorul Stuart Townsend, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru „Trapped', în 2002. Ei s-au despărțit în 2010.

Totodată, în ultimele luni au apărut zvonuri potrivit cărora Charlize Theron și Brad Pitt ar forma un cuplu, după ce ei au apărut într-o campanie alături de Adam Driver pentru un brand de ceasuri.

O sursă a declarat atunci pentru People că cei doi nu au o relație: „ei nu au ieșit împreună recent și nu au fost niciodată un cuplu'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare