; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlize Theron, apariţie de senzaţie pe covorul roşu de la Berlin

Charlize Theron, apariţie de senzaţie pe covorul roşu de la Berlin

20 July 2017

Actriţa născută în Africa de Sud nu se dezice, continuă să fie, la 41 de ani, una dintre cele mai sexy femei ale Planetei.

Cea mai recentă apariţie incendiară a ei a fost pe covorul roşu de la Berlin, moment în care fanii au rămas fără cuvinte. Charlize şi-a etalat silueta într-un sutien alb şi o fustă scurtă de aceeaşi culoare la premiera filmului Atomic Blonde: Agenta sub acoperire', pe care îl promovează în prezent.

 Vezi galeria foto >

Pelicula regizată de David Leitch („John Wick') va intra şi în cinematografele de la noi din 4 august. În acest film, Charlize îi dă viaţă unei asasine MI6, pe nume Lorraine Broughton. Aceasta e trimisă în Berlin ca să rezolve un caz de siguranţă naţională în timp ce revoluţia sufocă străzile germane. Singură într-un oraş dominat de haos, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important. 

Charlize Theron se iubeşte în prezent cu fostul manechin canadian Gabriel Aubry (40 de ani), care a avut o relaţie şi cu actriţa Halle Berry.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare