; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Atomic blonde

Charlize Theron anunță continuarea peliculei „Atomic Blonde”

16 April 2018

Actrița Charlize Theron este pregătită să intre din nou în acțiune pentru continuarea peliculei „Atomic Blonde'. Se pare că partea a doua a peliculei a fost confirmată chiar de actriță în cadrul unui discurs susținut de aceasta la Festivalul Internațional de Film de la San Francisco, acolo unde a și primit un premiu pentru întreaga carieră.

 

Potrivit MovieWeb.com, Charlize  nu a oferit detalii despre continuarea peliculei, însă a mărturisit că antrenamentele pentru prima parte au fost atât de greu de suportat, încât acasă nu se mai putea juca cu copiii săi din cauza durerilor fizice.

Criticii de film au primit cu cronici în mare parte pozitive filmul lansat în vara lui 2017 şi au considerat filmul ca fiind unul de acțiune, în ciuda faptului că acesta este catalogat ca fiind thriller de spionaj.

În pelicula „Atomic Blonde', Theron a jucat rolul unei agente MI6, Lorraine Broughton, ce trebuie să investigheze moartea unui coleg şi să obţină lista dispărută a unor agenţi dublii. În distribuția filmului au fost și actorii James McAvoy, John Goodman şi Sofia Boutella („The Mummy'/„Mumia').

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare