; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlize theron

Charlize Theron, afectată că nu joacă în prequelul filmului „Mad Max”

07 July 2020

Charlize Theron (44 de ani) a admis că nedistribuirea ei în rolul lui Imperator Furiosa din prequelul filmului „Mad Max: Fury Road' a afectat-o foarte mult, informează People. 

După ce regizorul George Miller a confirmat în luna mai, într-un interviu pentru New York Times, faptul că va exista un nou film din seria „Mad Max: Drumul furiei' (2015), a cărui acțiune se va petrece înainte de cea din filmul cu Charlize Theron și Tom Hardy, actrița a fost foarte afectată de faptul că nu a putut relua rolul lui Imperator Furiosa. 

Întrebată recent de Hollywood Reporter ce părere are despre faptul că nu va juca și în noul film, Charlize Theron a declarat că „Așa ceva este greu de înghițit'. Actrița a mai spus că a iubit cu adevărat personajul Furiosei și că e mândră că a contribuit puțin și ea la construcția sa. „Furiosa va rămâne întotdeauna cineva la care mă voi gândi cu drag', a mai spus Theron.

Motivația regizorului George Miller pentru faptul că nu a redistribuit-o pe Charlize Theron a fost aceea că acțiunea noului film va avea în centru varianta mult mai tânără a lui Imperator Furiosa și că, deși inițial a vrut să o distribuie tot pe ea și să o întinerească folosind efecte CGI, s-a răzgândit între timp. „Multă vreme m-am gândit la o variantă de douăzeci de ani a lui Charlize, transformată prin efecte CGI, dar cred că încă nu s-a ajuns la performanțele dorite în domeniu. În ciuda eforturilor făcute pentru «The Irishman», cred că rezultatele sunt încă nefirești. Se pare că mulți se străduiesc să îmbunătățească aceste procedee și că designerii japonezi de jocuri video au făcut progrese, dar este încă un teritoriu riscant și eu nu mă aventurez în el', a mai declarat cineastul. 

În prezent, George Miller (75 de ani) este în căutarea unei actrițe care să o interpreteze pe Imperator Furiosa la vârsta de douăzeci de ani, în timp ce fanii regretă, la rândul lor, absența lui Charlize Theron din noua poveste. Regizorul este creatorul întregii francize, de la „Mad Max' (1979) la „Mad Max 2' (1981) și „Mad Max: Cupola tunetului' (1985), care l-au avut pe Mel Gibson în rolul titular. În 2015, Miller a regizat „Mad Max: Drumul furiei', cu Tom Hardy în rolul principal, care a primit șase premii Oscar în 2016 și a devenit un favorit al fanilor. Aceștia au avut însă destul de mult de așteptat până la acest prequel. Regizorul și-ar fi dorit să înceapă filmările în această primăvară, după încheierea turnajului la „Three Thousand Years of Longing', cu Tilda Swinton și Idris Elba, dar pandemia l-a împiedicat. 

Scenariul noului prequel este gata deja, iar Rosie Huntington–Whiteley (33 de ani), care a jucat în filmul din 2015 rolul lui Splendid Angharad, soția lui Immortan Joe, ținută prizonieră împreună cu celelalte femei, e una dintre norocoasele distribuite în noua poveste. „Când am primit rolul de atunci și am citit scenariul, mi s-a părut genial. Întotdeauna m-am minunat că poate exista un astfel de film', a povestit aceasta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare